BUCURIE MARE în familia BĂSESCU! FIICELE preşedintelui au AFLAT SEXUL COPIILOR

14 august 2014 12:57

Familia Băsescu este în extaz. Cele două fete ale preşedintelui ţării, Elena şi Ioana, vor fi mămici de băieţi.

Ioana Băsescu, fiica cea mare a şefului statului va fi prima care va naşte un băiat în familie, la sfârşitul acestui an.
Elena Băsescu, mezina familiei,  şi soţul ei Bogdan Ionescu sunt şi ei în culmea fericirii. Cei doi vor fi părinţii unui băieţel, la începutul lui 2015.
La aproape doi ani de la căsătorie şi după mai puţin de un an de la naşterea fetiţei lor, Sofia Anais, Elena Băsescu a rămas din nou însărcinată. Vestea nu a fost una surprinzătoare, în condiţiile în care, EBA nu făcuse un secret din faptul că îşi doreşte să devină mamă din nou, cât de curând.
Bebeluşul va sta în cameră cu surioara lui
Conform zvonurilor, noul membru al familiei Băsescu-Ionescu ar urma să vină pe lume peste câteva luni, însă tinerii nu vor fi nevoiţi să facă mari pregătiri pentru acest moment, având în vedere că însuşi tăticul a contribuit la amenajarea impozantei camere în care, pe lângă pătuţul micuţei Sofia Anais, va avea loc, cu siguranţă şi cel al bebeluşului. Elena Băsescu a devenit pentru prima dată mămică anul trecut, la 1 septembrie, la un an după căsătoria cu Bogdan, fiul omului de afaceri Bebe Ionescu.
 
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro