18 Apr. 2018 10:36

Care este starea de sănătate a tatălui Deliei. Mama artistei a explicat ce probleme are bărbatul

Distribuie

Tatăl Deliei are probleme de sănătate. Mama artistei a oferit amănunte despre starea acestuia la o emisiune de televiziune.

Ion Matache, tatăl Deliei, este călugăr la Muntele Athos. Acesta a fost prezent zilele acestea la botezul nepoatei lui de la fiica mai mică, Oana.

Gina Matache, mama Deliei și fosta soție a lui Ion Matache, a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, în care a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are tatăl Deliei.

„Nu mă simt bunică, eu cred că va fi artistă, ori îmi place mie să o văd aşa… Seamănă cu Răzvănel. Eu am cei mai buni gineri din lume, alţii mai buni nu exsitau pentru fetele mele. Au fost vreo 80 şi ceva de persoane. A fost vorba doar de probleme de sănătate (n.r. în cazul lui Ion Matche). Oricum ne aşteaptă încă o operaţie. Are mai multe probleme de sănătate.

Delia era măricică, cânta când el a plecat, Oana avea cam 10 ani. Nu a fost o ruptură bruscă, lucrurile au fost luate aşa cum au venit. El nu a putut dansa fiindcă a avut un accident la picior acolo, are deja tijă, nu se poate mişca chiar foarte bine, a făcut recuperare aici, se poate deplasa cât de cât.

Tot timpul au vorbit cât a fost plecat… îi dădea părinteşte sfaturi Deliei. La botez au fost prieteni de suflet şi apropiaţii familiei. Delia s-a chinuit să o îmbrace, să o dezbrace, a spus la un moment dat: ia-o că e grea, i s-a părut grea fata. Eu o văd pregătită să fie mamă”, a declarat Gina Matache în cadrul emisiunii
„Răi da’ Buni”.


Citește și: ANALIZĂ/ Cum a ajuns un medic să câștige 7.200 de euro pe lună, adică 28,5 salarii minime pe economie


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, sâmbătă, 22 septembrie 2018. Taurii au reacții exagerate
Loading...
Comentarii