Carmen Brumă, DEZVĂLUIRI DIN VIAŢA DE FAMILIE: Cine SCHIMBĂ PAMPERŞI, cine VOR FI NAŞII lui Vlăduţ?

22 iulie 2014 12:23

Carmen Brumă şi Mircea Badea sunt, de mai bine de două luni, părinţii unui băieţel. Deşi, la momentul naşterii, toată lumea a apreciat-o pentru curajul de a suporta un travaliu de 10 ore, pe care acum mărturiseşte că nu l-ar repeta, Carmen spune că adevăratele provorcări au apărut abia după venirea pe lume a lui Vlăduţ.

Cel mai greu i-a fost lui Carmen în prima săptămână. Fără experienţa unui alt copil şi cu teama că ar putea face ceva greşit, vedeta TV a avut şi momente de panică.
„În prima săptămână când am ajuns acasă cu Vlăduţ ( ex Vasilică 2014) am avut multe momente de panică şi aveam senzaţia că nu o să mă descurc niciodată dar între timp m-am obişnuit iar lucrurile merg mult mai bine”, a povestit Carmen Brumă într-un interviu pentru ApropoTV.
Dar, odată momentele primelor zile alături de bebeluş depăşite cu brio, Carmen spune că viaţa lor de familie a intrat pe un făgaş normal.
Despre rolul de tată al lui Mircea Badea, partenera acestuia are de spus cuvinte puţine, dar relevante: „Nu cred că măsura responsabilităţii şi implicării unui tată stă în numărul de pamperşi schimbaţi. La fel de important este să existe cineva care să-i cumpere …iar Mircea se descurcă minunat la acest capitol”.
O altă curiozitate a multora este dacă Mircea şi Carmen au fixat data botezului şi au ales naşii.
„Nu ne-am gândit încă la botez dar cred că va fi un eveniment foarte restrâns, în familie. Şi naşii vor fi probabil tot din familie”, a explicat ea, la fel de zgârcită în a oferi detalii, ca de obicei.
Cel mai probabil, cei care îl vor boteza vor fi şi naşii de cununie ai lui Carmen şi Mircea.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro