Carmen Harra, despre moartea Ilenei Ciuculete. Și-a scurtat viața ascunzându-și vârsta reală

20 martie 2017 10:15

Carmen Harra, despre moartea Ilenei Ciuculete. Vizionara afirmă că artista și-a scurtat viața nedeclarându-și vârsta reală.

Interpreta de muzică populară Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017. Artista a fost înmormântată sâmbătă.

Vedeta a fost căsătorită cu Cornel Galeș, cel la adresa căruia fostul soț al solistei, Valeriu Sfetcu, a făcut acuzații grave.

De-a lungul anilor, Ileana Ciuculete și-a ascuns adevărata vârstă. Până la moartea sa, toată lumea știa că aceasta avea 59 de ani. Însă, pe crucea vedetei a fost scrisă, vârsta reală a acesteia.

 

Carmen Harra, despre moartea Ilenei Ciuculete. „A fost o mare greșeală”

 

Vizionara carmen Harra a vorbit despre vârsta adevărata a regretatei Ileana Ciuculete, afirmând că acesta și-a schimbat destinul în momentul în care a spus că este născută la cu totul altă dată.

„Oferind public o altă dată a naşterii, Ileana Ciuculete a intervenit în codificarea destinului său şi astfel şi-a scurtat viaţa. A fost o mare greşeală.

Pentru că, într-adevăr, dacă se năştea pe 20 septembrie 1957, nu avea cum să apuce 60 de ani, aşa că a murit la aşa-zisa vârsă de 59 de ani. Dacă transmitea data reală de naştere, de 20 septembrie 1952, atunci codificarea aceasta îi oferea o speranţă de viaţă de 89 de ani.

Este riscant să intervii în codificarea destinului modificându-ți data naşterii”, a declarat Carmen Harra.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro