MENIU CAUTĂ
15 Mai. 2015 06:07 , de Alina Serea

Carmen Harra, previziuni SUMBRE pentru Gabi Cotabiță. Care este EXPLICAȚIA ei

Distribuie

Prezicătoarea Carmen Harra susţine că solistul Gabriel Cotabiţă este dezavantajat numerologic, deoarece este născut pe 1.11.1955 şi nu are multe şanse de supravieţuire.
„Clar că nu trăieşte mult. Nimic din codul lui divin nu-i susţine longevitatea. Dacă mergem pe calculaţii, nu va apuca să împlinească 60 de ani. E un adevăr dur, dar asta e codificarea lui. Cifra lui e 5, dar nu există nicăieri cifrele longevităţii: 6, 7, 8. Îl ajută doar 1 în ziua naşterii, dar e greu de crezut că 1 va putea schimba turnura lucrurilor. Numerologia lui e marcată de cifrele 1, 2, 2 şi 5. Îi lipsesc toate celelalte numere.
Asta nu înseamnă că toţi cei care s-au născut odată cu Cotabiţă vor muri înainte de 60 de ani. Pentru că intervin factorii numelui şi cei genetici.
Pe Cotabiţă nu-l ajută nici genetica, problemele lui de sănătate au mai existat în familie, cel mai probabil la bunici, pentru că acestea se transmit la a doua generaţie”, a declarat Carmen Harra pentru ziarulring.ro.
Totuși, Carmen Harra acceptă faptul că în orice calcul poate exista o eroare și spune că în cazul în care își va reveni, Gabi Cotabiță va mai trăi douăzeci de ani.
'Există însă o speranţă… „Poartă în numele lui energia cifrei 8, care i-a dat faimă şi bani şi îi poate da şi longevitate. Asistăm la o luptă între codul vieţii, genetică şi codul numelui. Dacă energia numelui e mai puternică, îşi revine şi mai trăieşte 20 de ani. Dar după toate calculaţiile, şansele lui sunt extrem de mici. Însă avem dreptul la speranţă'.
 
 
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 21 noiembrie. Racii sunt cuprinși de griji și gânduri negre
Loading...
Comentarii