Carmen Harra ȘTIE CINE VA FI PREȘEDINTE! Declarație ULUITOARE!

15 noiembrie 2014 08:27

La alegerile prezidențiale din 2009, Carmen Harra dădea verdictul cu ore bune înainte de exit poll: ”Un bărbat atrăgător, al cărui nume are inițiala M, va conduce România”. Clarvăzătoarea de la Hollywood a avut dreptate doar pentru o noapte, când sondajele de la ieșirea de la urne îl dădeau câștigător pe Mircea Geoană. Acum, Carmen revine cu noi previziuni.

Harra spune că a ştiut cu 11 ani înainte că în Irak va avea loc un mare război și că Saddam Hussein va fi ucis. Susține că a prezis şi atentatele din 2001 asupra Turnurilor Gemene. Încă de la începutul anului 1999, Carmen Harra a declarat, la postul FoxNews, că are viziunea unor clădiri în flăcări şi a oamenilor care se aruncă de la etaj.
Acum, cu o zi înainte ca românii să-și desemneze președintele, pfezicătoarea vedetelor de la Hollywood, dar și consilieră a lui Hillary Clinton, susține că știe cine va ajunge în fotoliul de la Cotroceni.
Pentru că nu-i cunoaşte personal pe niciunul, Harra a tras concluziile la rece, pentru ziarul ”ring”:
„Ca outsider echidistant, vă spun clar: Iohannis e neprezidenţiabil. Cum l-am văzut pe Iohannis, m-am întrebat ce caută la TV cineva care nu ştie nici măcar cine este el, darămite ce se întâmplă în România… Cum să nu ştie Iohannis câţi pensionari sunt în ţară?! În câteva secunde, Ponta l-a făcut KO, s-a văzut că Ponta e prezidenţiabil şi că ştie ce vorbeşte. Iohannis e sub orice critică, s-a prezentat execrabil: nu a avut răspunsuri, nu a ştiut să vorbească”.

CU CE A DAT-O ÎN BARĂ Carmen Harra

Tot, în 2009, cu o zi înainte de turul doi al prezidențialelor, Carmen Harra, care îl anunțase pe Mircea Geaonă drept peședinte, spunea: ”Pe Traian Băsescu nu îl mai văd mult la preşedinţie“. Acesta a mai stat la Cotroceni, însă, încă cinci ani.
Tot în 2009, a fost rugată de Cătălin Măruţă să spună câştigătorul partidei Spania – Rusia și a indicat, greșit, Rusia.
La fel și cântăreței Anca Parghel i-a spus că va trăi, cu câteva luni înainte ca aceasta să se stingă din viață. Cele două s-au întâlnit la ”Happy Hour” și Carmen i-a dat speranțe mari artistei. Anca s-a stins din viață la scurt timp.
Toată lumea m-a condamnat, dar nu poţi să-i spui unui om că moare. Dacă ai făcut asta, el, a doua zi, este mort spiritual. Trebuie să îi dai dreptul să trăiască. La Anca Parghel trebuie să se înţeleagă foarte clar că a fost o greşeală medicală. Au tratat-o prost, a fost o supradozare de citostatice“, s-a apărat Carmen Harra.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro