MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 10:33

Cât costă o cameră de Valentine’s Day la hotelul Simonei Halep. Vrei să te simți perfect, scoți bani din buzunar

Distribuie

Îndrăgostiții care vor să petreacă Valentine's Day la hotelul pe care Simona Halep îl deține în Poiana Brașov trebuie să bage adânc mâna în buzunar.

Simona Halep nu face bani doar din tenis, ci și din afacerile pe care le are. Una dintre acestea este hotelul pe care jucătoarea de tenis îl deține în Poiana Brașov.

Cum era de așteptat, și la hotelul pe care Simona Halep, numărul 2 mondial în clasamentul WTA, sunt oferte de Ziua Îndrăgostiților.

Astfel, amorezii care vor să aibă parte de o petrecere în doi  de Valentine’s Day, într-un peisaj de vis la hotelul Simonei Halep din Poiana Brașov trebuie să scoată o sumă bună de bani din buzunar.

Două nopţi într-o cameră „suită junior” cu 1 pat dublu mare şi cu mic dejun inclus costă peste 1.000 de lei, potrivit businessmagazin.ro.

Hotelul este o pensiune care combină confortul modern cu ambianţa medievală şi are blazoane, halebarde, armuri, scuturi, săbii şi picturi originale. Camerele au podea cu mochetă, TV prin cablu cu 300 de canale, precum şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea.

Hotelul Simonei Halep este cotat cu 8.9 din 10 pe booking.com.


Citește și: EXCLUSIV | Electronice despre care nu știai că sunt românești. Cum cuceresc produsele autohtone consumatorii sub branduri germane sau americane


 

Loading...
Comentarii