MENIU CAUTĂ
19 Apr. 2018 16:03

Ce cuvinte grele i-a spus Ionela Prodan fiicei Andei Călugăreanu. „Ți-aș trage o bătută de te-aș trezi cu apă”

Distribuie

Ionela Prodan a criticat-o dur pe fiica actrișței Anda Călugăreanu, Ioana Tufaru. Artista i-a spus acesteia verde în față tot ce credea despre ea.

În urmă cu câțiva ani, Ioana Tufaru, fiica marii actrițe Anda Călugăreanu, a fost în centrul atenției din cauza problemelor cu banii, dar și a mizseriei în care locuia.

La o emisiunea de televiziune, interpreta de muzică populară Ionela Prodan, care a încetat din viață în data de 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani, i-a spus exact ce crede despre ea.

 „Nu pot să spun că îmi face plăcere să te cunosc. Eu am cunoscut-o pe mama ta și pe tatăl tău. Doi oameni excepționali cărora nu le faci cinste. Muncește, fetițo! Ești tânără și trebuie să faci ceva pentru ține. Trebuie să fii exemplu pentru oamenii din societate', i-a spus Ionela Prodan, care a fost înmormântată joi, 19 aprilie, la o emisiune de televiziune.

Ia-ți modele demne de urmat. Tu trebuie să ajungi om de omenie. Nu se poate așa ceva. Cum te simți tu că o faci de rușine pe maiăa-ta. Ioana, cum să stai tu lângă mine? Eu ți-aș trage o bătută, de te-aș trezi cu apă', i-a mai spus artista Ioanei Tufaru.

  Mi-e rușine că mă aflu lângă tine aici în emisiune. O să duc o campanie la televiziuni ca să nu mai ai ce cauta pe ecran. Uită-te la tine, nu te-ai spălat azi pe cap pentru că te-ai trezit la 12. Mi-e frică să nu iau de la tine o boală de piele',  mai comenta Ionela Prodan la adresa fiicei Andei Călugăreanu.


Citește și: EXCLUSIV/Cristian Lipovan, românul care a explorat ruinele de la Cernobîl, la 32 de ani după dezastru. 'O cameră plină cu măşti de gaze pentru copii, imaginea asta mă urmăreşte'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii