MENIU CAUTĂ
08 Noi. 2017 12:43

Ce îi place cel mai mult Andreei Bănică la ea. „Nu au luat-o la pădure așa repede. Sunt acolo unde trebuie”

Distribuie

Andreea Bănică a dezvăluit ce parte a corpului îi place mai mult și mai mult la ea.

Andreea Bănică, care și-a botezat cel de-al doilea copil în luna septembrie a acestui an, este una dintre cele mai sexy artiste de pe scena muzicală din România.

Andreea Bănică, care i-a ținut locul Ilincăi Vandici la emisiunea „Bravo, ai stil”, de la Kanal D, cât timp aceasta a fost însărcinată, și-a descjhis sufletul în cadrul unui interviu pentru revista Avantaje.

Întrebată ce anume parte a corpulu ei îi place cel mai mult, cântăreața a mărturisit:

„Îmi plac picioarele mele și îmi place faptul că sânii mei nu au luat-o la pădure așa repede. Sunt acolo unde trebuie. Sunt fericită că corpul meu nu a suferit mari schimbări după cele două nașteri”.

Cântăreața a vorbit și despre un moment neplăcut din viața ei, și anume când s-a luat la bătaie cu o persoană într-o parcare.

„Am fost o fraieră când m-am bătut cu o tipă în parcarea unui magazin. Dar nu am mai făcut nimic de atunci', a afirmat Andreea Bănică.


Citește și: VIDEO | Canalul de irigații de lângă București e înfundat cu tone de gunoi. Autoritățile nu găsesc nici soluțiile, nici vinovații, dar vor să monteze camere de supraveghere!


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Constantin Cotimanis pregătește o emisiune culinară
Loading...
Comentarii