25 Ian. 2016 16:09

Ce-o fi fost în capul lui? Vezi ce i-a urat Dragoș Dolănescu răposatului său tată

Distribuie

Probabil canicula din Costa Rica, țara unde locuiește, l-a făcut pe Dragoș Carlos Dolănescu să-i ureze astăzi,  în ziua în care  răposatul său tată, Ion Dolănescu ar fi împlinit 72 de ani, ”La mulți ani!”

Băiatul cel mic al celui mai iubit solist de muzică populară pe care l-a avut România, Dragos  (41 ani) a făcut o gafă enormă astăzi, în încercarea de a aduce un omagiu părintelui său, la șase ani de la dispariția acestuia.”Astăzi ar fi fost ziua de naștere a tatălui meu. Sunt sigur că acolo sus este bine! La mulți ani tata!”- este mesajul pe care Dragoș l-a  transmis, scris  în spaniolă, limba sa maternă, pe propria pagină  de socializare, apel care i-a lăsat pe mulți muți de uimire.

Cei ce l-au cunoscut pe artist,  admiratori și fini (de-alungul timpului solistul a nășit câteva sute de persoane) s-au strâns astăzi la mormântul familiei Dolănescu din Cimitirul Bellu pentru a aprinde lumânări și a-l evoca pe cel trecut în neființă la vârsta de 65 ani, pe 19 martie, 2009. Nu au lipsit prieteni  pe care artistul i-a obișnuit ani la rând cu chefuri de pomină, găzduite de impozanta casă din Caimatei (casă disputată în prezent de Ionu și Dragoș Dolănescu), la fiecare celebrare a sa.

Ambii copii ai artistului locuiesc peste ocean, Ionuț în Orlando, Statele Unite, iar Dragoș Carlos în Costa Rica.

Comentarii