Ce o zice Tom Cruise de asta? Bomba de la Hollywood: Katie Holmes, nunta în secret cu Jamie Foxx

09 ianuarie 2016 08:55

Katie Holmes l-a uitat definitiv pe Tom Cruise. Actrița trăieste o frumoasa poveste de dragoste cu actorul Jamie Foxx de mai bine de doi ani și se pare că cei doi se pregătesc de nuntă.

Katie a fost văzută în ultima perioadă cu un inel de logodnă pe mână semn că următorul pas este nunta. Și pentru că se iubesc, apropiații sunt convinși că nunta va fi un pas normal.

“Sunt pregătiți să debuteze ca si un cuplu în fața tuturor, însă nu ca simpli iubiți ci ca logodnici. Și-au făcut și planurile de nunta, iar ceremonia va fi una restrânsă, departe de ochii curioșilor”, declara un apropiat al celor doi pentru revista InTouch.

Acesta a adăugat: „Katie și-a ascuns pana acum relatia pentru că îi este încă frică de Tom Cruise si de reactia pe care o va avea după ce va afla adevarul. Până și Jamie Foxx a negat totul până acum de teama lui Cruise”.

Teama de Tom Cruise vine, cel mai probabil, din faptul că Jamie Foxx și Tom au fost buni prieteni. În plus, toată lumea știe cum reacționează Cruise la veștile care nu-i plac.

Vezi AICI ȘTIREA!


Foto: Hepta

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro