16 Mai. 2018 10:58

Ce răspuns a dat Cristian Țopescu când a fost întrebat de ce nu conduce TVR. Mircea Radu a făcut totul public

Distribuie

Prezentatorul Mircea Radu a avut o discuție cu Cristian Țopescu, în care l-a întrebat pe acesta de ce nu conduce postul public de televiziune.

Mircea Radu a povestit ce s-a întâmplat la o întâlnire pe care a avut-o, în anul 2012, cu comentatorul sportiv Cristian Țopescu. Mircea Radu l-a întrebat pe celebrul jurnaliist de ce nu se află la șefia Televiziunii Naționale.

Răspunsul renumitului comentator a fost cât se poate de simplu.


„După ce i-am făcut fotografia asta, la sfârșitul verii lui 2012, am intrat amândoi într-un pub chiar vizavi de casa unde locuia. Am discutat despre pasiunea noastră, televiziunea, și a băut o bere… Când am prins momentul l-am întrebat ceva ce-mi ardea mintea.
'Știți ce ar trebui făcut, aveți experiență, sunteți respectat; mai mult, sunteți iubit… De ce nu conduceți dumneavoastră TVR?'
Mi-a zâmbit apoi a rotit ușor paharul. L-a ridicat, l-a dus la gură și în timp ce bea mă privea pe deasupra spumei. Ochii lui încercau să îmi dea răspunsul. Apoi a așezat paharul pe biscuitele de carton și a schimbat subiectul.
După ani de zile de la momentul ăsta, am fost amândoi invitați la o emisiune. În culise, i-am reamintit scena și i-am pus aceeiași întrebare: 'De ce nu conduceți dumneavoastră TVR?'
Și mi-a zis: 'Pentru că TVR-ul de acum nu are nimic în comun cu televiziunea pe care o știu eu'

Mulțumesc pentru tot, domnule Cristian Țopescu”, a povestit Mircea Radu, care a dat publicității și o fotografie pe care i-a făcut-o chiar el lui Cristian Țopescu.

Cristian Țopescu a încetat din viață în ziua de 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani. Acesta fuusese internat de urgență la Spitalul Elias din Capitală. Cauza decesului lui Cristian Țopescu a fost un stop cardiorespirator.


Citește și: Klaus Iohannis, mesaj de condoleanțe după moartea lui Cristian Țopescu. „Vocea sa inconfundabilă ne-a făcut pe toți să simțim că suntem părtași la performanțele sportivilor noștri'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un bărbat mătură ca să ia rechizite copiilor. Nu primește bani, cu puncte
Loading...
Comentarii