MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 17:26

Ce i-a scris o tânără Claudiei Pavel după ce s-a aflat despre idila artistei cu Cătălin Cazacu. Cântăreața l-a dat imediat publicității

Distribuie

Claudia Pavel a dat publicității un mesaj pe care l-a primit de la o persoană care îi urmărește activitatea pe rețelele de socializare.

În ultima vreme, Claudia Pavel, fostă Cream, a fost în centrul atenției după ce s-a aflat despre idila dintre ea și Cătălin Cazacu, care a început la emisiunea Exatlon România, difuzată de postul de televiziune Kanal D.

După ce a fost eliminată de la Exatlon România, Claudia Pavel a afirmat că a primit amenințări pe rețelele de socializare tocmai din cauza acestei relații cu Cătălin Cazacu.

Miercuri, Claudia Pavel a primit un msesaj de încurajare din partea unei admiratoare și l-a dat imediat publicității.

„E atât de ciudat ce pot citi aici, încât mi-e rău. oare de ce în societatea asta, cică evoluată, mereu femeii i se atribuie orice vină? De ce doar ea este judecată, jignită, pedepsită, „asediată”, blamată, crucificată?? De Ce? De ce bărbatul este cel care poate orice, oricând? Și culmea, tot de femei. Am zis bine că trăim într-o societate bolnavă de ură și neputință, de agramatism și limbaj de ghetou. Nu mă miră ce copii vor educa aceste femei, cu atâtea frustrări otrăvite! haideți, „doamnelor” să vă permiteți un pic de fericire! Să nu mai stați în căsnicii și relații eșuate, în care bărbații așa-ziși ai voștri, mereu vor căuta fericirea în altă parte pentru că pozați în sfinte, care nici nu știu ce-i ăla un orgasm! Ipocrizie! Ipocrizie! Ipocrizie!”, este mesajul primit de Claudia pavel de la una dintre admiratoarele sale.

„Mulțumesc ❤️ #womenforwomen #freedom ❤️”, i-a transmis Claudia Pavel.

Însă, mulți dintre cei care îi urmăresc activitatea pe internet, i-au tramnsmis mesaje deloc măgulitoare după ce s-a aflat despre idila sa cu Cătălin Cazacu, care avea o iubită acasă.

„Pe bune? Dar mesajele contra ta de ce nu le publici? Bine că știți voi nebunelor ce înseamnă orgasm, „A primit și ea un mesaj de încurajare din milioanele de mesaje negative. pe cele negative ca și cum le ignoră”, i-au transmis internauții Claudiei Pavel.


Citește și: VIDEO | De Ziua Îndrăgostiţilor, aşa se spune „Te iubesc!' în alte limbi


 

Loading...
Comentarii