MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2019 13:00

Ce sfaturi le-a dat Gabriela Cristea femeilor care vor să își găsească sufletul pereche

Distribuie

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Cei doi au împreună o fetiță și o așteaptă pe a doua, prezentatoarea tv fiind din nou însărcinată.

Gabriela Cristea le-a sfătuit pe concurentele sale să nu mai fie indiferente, dacă vor să își găsească sufletul pereche, pentru că bărbaţii sunt  mai timizi.

„Eu cred că pentru fiecare există un moment. Şi că îţi pot face curte 100 de bărbaţi, dar dacă nu e acela… n-ai ce face cu el. În momentul în care vreţi să vă faceţi remarcate şi să vină cineva pentru voi, trebuie să şi spuneţi Mai ales bărbaţii. Ei sunt mai timizi. Noi suntem mai puternice. Până la urmă, pentru fiecare vine şi momentul în care cineva îşi face curaj şi îşi calcă pe mândrie sau orgoliu şi face pasul pentru cel sau cea pe care îl consideră potrivit”a spus Gabriela Cristea în platoul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”. Recent, Gabi Cristea a vorbit despre viciul ei, de care a reușit să scape de zece ani.

Citește și

REPORTAJ: Fetița jandarmeriței ucise pe trecerea de pietoni e tot în comă. Tatăl micuței Larisa transmite un mesaj sfâșietor, la două luni de la accident

Loading...
Comentarii