Ce-și dorește Mark Zuckerberg să facă în 2016

05 ianuarie 2016 22:04

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a anunţat că în acest an şi-a fixat şi o provocare fizică, precizând că vrea să alerge aproape 600 de kilometri şi invitându-i pe utilizatorii reţelei de socializare să i se alăture.

„Voi alerga 365 de mile (peste 587 de kilometri, n.r.) şi mi-ar plăcea să mi se alăture în această iniţiativă cât mai mulţi oameni din comunitatea aceasta (Facebook, n,r,)”, a anunţat, luni, Mark Zuckerberg, pe contul său de pe reţeaua de socializare.
El a amintit că 2015 a fost anul în care a citit cărţi, fiind foarte amuzant să citească, alături de oameni din toată lumea, volume pe care le-a anunţat pe o pagină de Facebook dedicată acestei iniţiative, pe care a denumit-o „A Year of Books”.
Totodată, Mark Zuckerberg a spus că provocarea sa fizică din acest an va purta denumirea „A Year of Running”, în acest sens fiind creat şi un grup public pe Facebook. Pe acest grup, Zuckerberg va publica în mod curent informaţii despre modul în care a progresat în această iniţiativă
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro