13 Sep. 2017 17:52

Ce spune Maria Constantin despre acuzațiile pe care i le-a adus Marcel Toader. Reacția e foarte clară

Distribuie

Maria Constantin a fost acuzată de diverse lucruri de cel cu care și-a îmnpărțit viața în ultimii doi ani, omul de afaceri Marcel Toader. Replica ei la toate acestea a fost cât se poate de categorică.

Solista de muzică populară Maria Constantin s-a prezentat miercuri, 13 septembrie, la notar, pentru a semna actele de divorț. Partenerul ei de viață, Marcel Toader nu s-a prezentat însă.

După ce s-a aflat despre divorțul celor doi, Marcel Toader a făcut numeroase dezvăluri intime despre Maria Constantin, de la acuzații de infidelitate la amănunte legate de medicamentele pentru zona intimă pe care aceasta le-ar lua. Cântăreața, însă, nu a comentat prea multe legat de toate cele care s-au spus despre ea.

Întrebată despre dezvăluirile făcute de cel care i-a fost partener de viață, Maria Constantin a fost foarte scurtă și foarte vehementă:

„Despre asta la fel, nu vreau să vorbesc, să discut. Eu vorbesc în prezent şi nu mă interesează tot ce se spune despre mine. Eu mă cunosc pe mine şi fiecare e liber să spună tot ce vrea”, a declarat Maria Constantin la un post de televiziune.

„Nu aş vrea să comentez despre lucrurile astea pentru că e o zi mult prea frumoasă, avem spectacole. Eu sunt foarte bine şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă. Sunt tare fericită pentru că am foarte multe proiecte, nu am de ce să fiu tristă. Este un nou capitol pe care îl încep astăzi şi sunt foarte bine eu cu mine.

N-aş avea cum să nu fiu cu zâmbetul pe buze pentru că sunt o fire pozitivă. Important este că sunt fericită pentru că de acum înainte lucrurile vor lua o altă întorsătură pentru că e acum voi decide pentru proiectele mele, pentru familia mea, abia astept sa ajung acasă”, a mai spus ea.


Citește și: EXCLUSIV/ Prețul divorțului lui Marcel Toader de Maria Constantin. Afaceristul a cerut 20.000 de euro ca să spună tot


 

Loading...
Comentarii