Cea mai mare frică a lui Ruby. Nici la televizor nu poate să-i vadă

21 aprilie 2017 11:24

Cea mai mare frică a lui Ruby. Cântâreața a dezvălit că îi este o teamă teribilă de șerpi, pe care nu-i poate vedea nici măcar la televizor.

La prima vedere, Ruby pare că nu se teme de nimic și că este în stare să facă cele mai năstrușnice lucruri. Cu toate acestea, cântăreața a povestit, pentru emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena 1, că are o frică teribilă de șerpi.

„Eu încerc să-mi depăşesc teama asta de şerpi de mult, mult timp.  Înainte şi dacă vedeam la televizor schimbam, că îmi era teamă că visez urât, îmi iau filme proaste. Am trecut printr-o experienţă în urmă cu doi ani când am tot dat de şerpi”, a afirmat artista, care este concurentă la show-ul „Te cunosc de undeva”.

Cântăreața a mărturisit și că este o fire extrem de emotivă.

„Sunt o fire foarte emotivă şi iau totul foarte în joacă în primă fază şi când ajung în timpul momentului aşa mă ia panica. Eu nu prea ies din casă în general. Merg îmi fac treaba, merg la concerte, merg la studio. Am un cerc foarte restrâns de oameni cu care mă văd. Îmi era teamă de chestia asta, pentru că eu când intru într-un loc nou, aglomerat, cu mulţi oameni, îmi iau aşa nişte spaime mici”, a mai spus ea.

 

Plăcerile vinovate ale lui Ruby: lenea și somnul

 
„Sunt înebunită după cartofi prăjiţi dar nu cred că surprind pe nimeni pentru că nu e om care să nu fie fericit cu o porţie mare de cartofi prăjiţi cu brânză şi usturoi în faţă şi nici eu nu fac excepţie. Sunt multe lucruri pe care ar trebui să le fac şi nu le fac. Plăcerea mea vinovată e lenea şi somnul. Când sunt liberă şi când nu sunt liberă fac în aşa fel încât să mai trag chiulul, să mă uit la un serial, îmi place mult să stau în lumea mea.

Sunt leneşă şi de multe ori înaintea concertelor zic: „Dar nu am chef, dar nu vor să venim doar să mâncăm mâncare şi să stăm în hotel?”. Mai am şi dume din astea: „Nu putem să cântăm în cinci ore, nu putem când ne trezim?”. Mă plâng mult înainte dar în momentul când m-am urcat pe scenă nu ştiu ce se întâmplă intervine o altă personalitate a mea. După fiecare concert sunt udă loarcă şi mută”, a dezvăluit cântăreața, care și-a arătat sânii la o ședință foto.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro