13 Sep. 2017 16:04

Cea mai tare rețetă de slăbit a la Vica Blochina. „Sexul e cea mai bună dietă”

Distribuie

Vica Blochina a făcut pe filosoafa șile-a dezvăluit amicilor ei de pe rețelele de socializare care este, după părerea ei, secretul care menține o persoană în formă.

Vica Blochina este o fostă balerină, care nu a avut prea mari probleme cu silueta de-a lungul vremii. Blonda, care este mămica unui băiețel pe nume Edan din relația amoroasă pe care a avut-o cu antrenorul Victor Pițurcă, și-a lăsat admiratorii fără cuvinte, după ce a vorbit despre ceea ce consideră ea a fi cea mai eficientă dietă, și anume sexul.

„Vinul e cel mai bun ruj. Sexul e cea mai bună dietă. Nepăsarea este cel mai bun antidepresiv. Eu sunt cel mai mare filozof…”, a comentat Vica Blochina, care a făcut publică și o imagine în care apare în costum de baie, o ipostază din timpul vacanțelor pe care le-a avut anul acesta.

Blonda trăiește acum o poveste de dragoste cu Sergiu Lucinschi, fiul fostului președinte al republicii Moldova. De altfel, Vica Blochina a mărturisit recent, în exclusivitate pentru Libertatea, că intenționează să se mute definitiv la Moscova, alături de iubitul ei.


Citește și: EXCLUSIV | Povestea impresionantă a primei femei jandarm din România. S-a înscris la un concurs ca să facă rost de bani pentru fertilizare in vitro


 

Loading...
Comentarii