MENIU CAUTĂ
27 Mar. 2018 10:48

Cel mai jenant moment pentru Andreea Bănică și soțul ei. Prinși în timp ce făceau amor în mașină

Distribuie

Andreea Bănică și partenerul ei de viață au recunoscut că au trecut printr-un moment jenant când au fost surprinși în timp ce întrețineau relații sexuale în mașină.

Cântăreața Andreea Bănică formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc cu Lucian Mitrea, cel care îi este partener de viață de foarte mulți ani. Andreea Bănică și Lucian Mitrea au împreună doi copii foarte reușiți, Sofia și Noah.

De-a lungul anilor, Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au avut parte de tot felul de momente, chiar și jenante. Unul dintre cele mai jenante momente prin care au trecut cei doi au fost când au fost surprinși în mașină în timp ce făceau amor.

Despre această situație au povestit cei doi, în umă cu ceva timp, la o emisiune de televiziune.

Au lăsat ruşine deoparte şi au povestit că de-a lungul timpului, de când s-au cunoscut în adolecenţă şi au format un cuplu, au comis câteva năzbâtii. Spre exemplu, Andreea Bănică şi Lucian Mitrea au recunoscut că au făcut dragoste în maşina personală, parcată într-un loc public.

„Ne sărutam în maşină. Spune! De mult, de mult!', a spus Andreea Bănică într-o emisiunea la Antena 1.

Lucian Mitrea a a povestit cu lux de amănunte cum a decurs totul.

„Ne-a prins un paznic în maşină, în timp ce făceam dragoste. Foarte simplu! Ne-a băgat şi lanterna prin geam, în ochi. Eram pe plajă, atunci când aveai voie să intri cu maşina pe plajă.  Acum nu mai e voie', a explicat soțul cântăreței.


Citește și: VIDEO/Vadim, student la Chișinău. 'Învăț în clădirea unde s-a decis unirea și asta-mi dă avântul să spun că sunt român'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cerere în căsătorie în timpul show-ului Deliei
Loading...
Comentarii