Cine este CEA MAI MARE DRAGOSTE a lui Cătălin Botezatu, pentru care a vrut SĂ-ŞI IA ZILELE? A fost UNUL DINTRE CELE MAI DE SUCCES MODELE ale Epocii de Aur! FOTO

05 august 2014 06:40

Sensibil în faţa frumuseţii feminine, lui Cătălin Botezatu i-au trecut prin pat multe femei celebre, însă numai una a fost încoronată drept „prima şi cea mai mare dragoste” a sa. Este vorba despre Dana Opsitaru, un model de succes în anii Epocii de Aur, pentru care designerul a vrut la un moment dat să îşi ia zilele.

Dana Opsitaru, un manechin cu mare trecere în Epoca de Aur, în perioada în care şi Cătălin Botezatu a activat ca model, are un loc aparte în inima frântă de multe iubiri a designerului.
În prezent, starul mioritic recunoaşte că iubirea neîmplinită, din resemnare, s-a transformat într-o frumoasă prietenie. Tocmai de aceea, ori de câte ori Dana are drum prin România, creatorul de modă nu ratează ocazia de a se întâlni cu blonda cu ochi pătrunzători, marea lui dragoste, pentru care a fost pe punctul de a-şi lua viaţa.
Designerul a vorbit în numeroasee rânduri despre Dana ca fiind femeia care i-a marcat existenţa. În urmă cu ceva timp, creatorul de modă a povestit cu vocea tremurândă despre clipele minunate pe care le-a trăit împreună cu blonda şi despre cum a ajuns să o cucerească.

AM CUNOSCUT-O ÎN URMA UNUI PARIU

„Era mai în vârstă decât mine cu 8-9 ani. Se purta cu mine ca o mamă, ca o amantă, ca o nevasăa, ca o orice. Am cunoscut-o în urma unui pariu. Un coleg, manechin, mi-a zis: „Dacă te crezi aşa fiţos şi consideri că toate femeile îţi pică aşa, stanga-dreapta, cucereşte-o pe asta!”.
„Da’ de ce tocmai pe asta?”, am întrebat. „Pentru că are un copil, are foarte mulţi bani şi nu se uită la nici unul”, mi s-a răspuns.
Ea avea o viaţă foarte tare, n-o interesau puştii aspirine, ca mine. Am început o muncă asiduă de cucerire. Toţi banii mei îi dădeam pe orhidee. Dumnezeule, câţi bani am dat pe orhidee în perioada aceea!
După trei luni de încercări, a acceptat să ia masa cu mine la Capşa. A venit cu nişte pantofi roşii cu toc înalt şi cu un deux-piece cu fustă foarte scurtă şi sacou cu umeri foarte mari. Era o apariţie de-ţi tremurau picioarele.
N-am mâncat nimic toată seara, deşi comandasem tot felul de mâncăruri s-o impresionez. Am mers la ea acasă şi-a urmat cea mai nebună partida de sex pe care am avut-o multă vreme de-atunci încolo.

Dacă nu vii, îmi tai venele

A fost un fel de refulare. Apoi, a intervenit mârşăvia mea pentru că am continuat să merg în casa ei ca prieten al soţului, care era căpitanul Naţionalei de baschet a României. Foarte delicat! Noi chiar ne iubeam, a fost dragoste.
A urmat o perioada de demenţă. (…) De Crăciun, chiar am şantajat-o, i-am spus: „Dacă nu vii să stai cu mine, îmi tai venele!”. În noaptea de Revelion, la 12 noaptea, când oamenii-şi spun lucruri frumoase, Dana i-a spus soţului ei că are o aventură cu mine şi că mă iubeşte foarte tare”, şi-a amintit Cătălin Botezatu.
Ulterior, designerul a povestit că stăruinţele lui pentru dragostea Danei s-au sfârşit cu un divorţ, dar că, după patru ani, s-a despărţit.
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro