VIDEO EXCLUSIV/ A dus din nou paharul la gură! Cristi Minculescu a sărbătorit ”ca pe vremuri” succesul concertului de la Arenele Romane!

19 iunie 2017 23:30 De: ,

Îmbătat de succesul concertistic avut cu o seară înainte, intitulat ”Ca pe vremuri”, Cristi Minculescu a fost surprins chiar… ca pe vremuri, cu mâna pe sticla de vin. Veteranul solist a cărui viață a atârnat de un fir de ață după un transplant de ficat,  ”pupă” iar paharul, dovadă filmul atașat.

Plictisit de muzica electronică, stânjenit de high life-ul bucureștean strâns la începutul weekendului trecut, la un spumos garden party, ce a avut loc în centrul Bucureștiului, și sătul după câteva băuturi acidulate consumate, artistul (a cărui viață a fost salvată de soția sa, care i-a donat o parte din ficatul său) a făcut ”onorurile” la masă, îndoind sucul cu vin, în paharul din dreptul lui. Pahar pe care, pentru că tot l-a umplut, s-a simțit oarecum obligat să soarbă din el, pe furiș și în viteză, încurcat parcă de privirile din jur și de lumea străină lui și colegilor săi de trupă, prezenți la cheful găzduit de fostul domeniu al ambasadorilor SUA la București.

Cristi Minculescu a sărbătorit ”ca pe vremuri”

Artistul a petrecut timp de două ore la chef, binedispus de o discuție purtată cu Raluca Mihail, persoana care l-a însoțit, delegată de firma de impresariat ce-l reprezintă, dar și de camarazii săi din Iris- Doru Borobeică și Valter Popa. În urmă cu doar o seară, Cristi Minculescu& Iris, dar și Compact și Holograf au reușit să umple Arenele Romane cu public plătitor de bilete, ”Ca pe vremuri”- conform înscrisului de pe afișul evenimentului, așa cum se întâmpla deseori în anii ’90.

Așadar, date fiind problemele de sănătate cu care artistul s-a luptat și experiența trecutului, compania vinului ar putea deveni periculoasă. Minculescu, în vârstă de 58 de ani, se expune unui pericol medical ridicat. În luna martie 2009, Cristi Minculescu a suferit o grea operație de transplant, la o clinică din Regensburg, Germania (oraș unde artistul a locuit multă vreme fiind dependent de controale medicale), medicii fiind surprinși de structura particulară a ficatului său, în volum și greutate cântărea circa 20 de kilograme și avea multe chisturi). Minculescu suferea de o boală genetică numită polichistică hepato-renală, iar soția sa, Rodica, și-a dat acordul să doneze o parte din ficat.

”Este un pericol major asumat”

Medicii nu recomandă sub nici o formă reluarea unor „lovituri„ asupra unui organ care a fost într-o stare critică și prin intervenție medicală pare să își fi revenit.

„Un organism de 58 de ani este încă tânăr. După o intervenție chirurgicală pe ficat reușită, la această vârstă s-ar putea să se simtă foarte bine, iar parametrii de funcționare ai organului să pară optimi. Dar un organ lovit puternic nu se va vindeca niciodată complet, el doar pare vindecat. La următoarea ”lovitură” va cădea mult mai rău decât prima oară. Este un pericol major asumat”, ne-a explicat medicul internist Mihaela Popșa (FOTO).

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro