Cristian Hrubaru a ajuns la spital în urma unui accident de motocicletă! A fost acroșat într-o intersecție

16 iulie 2017 13:48 De: ,

În urmă cu aproximativ o oră, Cristian Hrubaru a fost implicat într-un accident de circulație în urma căruia fostul ”cârcotaș”, aflat pe motocicletă în momentul impactului, a ajuns  cu ambulanța la Spitalul orășenesc Horezu.

Bossul de la Rock FM acuză dureri la piciorul stâng și, dacă doctorii își dau acordul pentru a fi transportabil, acesta este posibil să ajungă la Spitalul ”Elias” din București. Accidentul s-a produs într-o intersecție din centrul  orașului Horezu (Strada General Magheru colt cu Str. Tudor Vladimirescu), motocicleta condusă de Hrubaru fiind lovită de automobilul unui șofer ce a venit de pe un drum secundar și care nu a acordat prioritate. În urma impactului, bolidul pe două roți al lui Hrubaru, un Kawasaki VN Voyager ce cântărește nu mai puțin de 400 kilograme, a fost răsturnat pe șosea, carena acestuia fiind spartă. Parcarea spitalului unde a fost internat Hrubaru este plină de motocicletele camarazilor săi.

Cristian Hrubaru a ajuns la spital în urma unui accident de motocicletă!

Nelipsit de la principalele evenimente ale motocicliștilor, Cristian Hrubaru se întorcea de la o importantă întrunire, Slowride Transalpina Fest (14-15 iulie, Peștera Muierilor, comuna Baia de Fier , Gorj )a cărui MC a fost. Culmea, ancidentul s-a a scurt după ce Hrubaru  a anunțat că și-a scos motocicleta la vânzare, un gigant pe două roți care, nou, costă cât un automobil din clasa lux, circa 20.000 euro.La  Slowride Transalpina Fest au participat circa 1500 de motocicliști.


Citește și: Ce pedeapsă merită Episcopul Huşilor? Scandalul în care a târât Biserica a împărţit România în două

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro