MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 16:54

Cristina Șișcanu este în culmea fericirii după ce proiectul legislativ privind alăptatul în public a ajuns în Senat. Reacția vedetei spune tot

Distribuie

Jurnalista Cristina Șișcanu este extrem de fericită că proiectul legislativ privind alăptatul în public a ajuns în Senat.

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe pe nume Petra, din mariajul pe care îl are cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. de când a devenit mămică pentru prima oară, Cristina Șișcanu nu s-a sfiit să își alăpteze fetița în public, fiind comentată atât laudativ, cât și criticată.

Cristina Șișcanu, care a slăbit 20 de kilograme după naștere, este o mare susținătoare a alăptatului în public, iar marți vedeta a primit o veste foarte bună, pe care a împărtășit-o și fanilor ei. Proiectul de lege privind alăptatul în public a ajuns în Senat și urmează să fie supus votului.

„În trecut femeile cu prunci la sân reprezentau obiect al picturilor, iar cel mai cunoscut exemplu este Fecioara Maria care a fost reprezentată astfel în atâtea icoane și pe pereții atâtor biserici!
Astăzi însă avem nevoie de o lege ca să ne putem hrăni copilul fără opreliști!

Mă bucur enorm că proiectul legislativ care protejează alăptatul în public a ajuns în Senat și va fi supus votului! #maieputin #victorie @iamprincesspetra”, este mesajul transmis de Cristina Șișcanu.


Citește și: EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd


 

Loading...
Comentarii