MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2018 14:20

Cristina Spătar, cu cei doi copii la școală. Cum au fost fotografiați cei doi micuți în prima lor zi de început de an școlar

Distribuie

Cântăreața Cristina Spătar și-a însoțit cei doi copii la școală în prima zi de încept de an școlar.

 

Luni dimineață, cântăreața Cristina Spătar și-a luat cei doi copii de mână, Aida și Albert, și  a mers la școală. Vedeta a vrut să le fie alături copiilor ei în prima zi a noului an școlar.

Emoționată, dar păstrându-și zâmbetul pe buze, artista s-a fotografiat în curtea școlii alături de Aida și Albert, care au fost îmbrăcați în uniforme și au avut câte un buchet de flori în mână pentru învățătoarele lor.


„…Clopoțelul a sunat începerea noului an școlar?❤❤??”, a menționat Cristina Spătar în dreptul fotografiei în care apare alături de copiii ei, în prima zi de școală din acest an.

Cristina Spătar este o cunoscută cântăreață de R&B și pop din România. Artista a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din căsnicia cu acesta, Cristina Spătar are doi copii: Aida și Albert.

Anul școlar începe luni, 10 septembrie 2018, şi se va termina vineri, 14 iunie 2019, având o durată de 34 de săptămâni.


Citește și: Politicieni corijenți! Sunt premieri, miniștri, parlamentari, dar ar trebui să se întoarcă pe băncile școlii


 

Loading...
Comentarii