MENIU CAUTĂ
29 Dec. 2017 10:25

Cu cine se sărută Andreea Bănică pasional. În văzul tuturor | FOTO

Distribuie

Andreea Bănică se sărută pasional cu o… maimuță, la Revelionul Starurilor 2018.

Duminică, 31 decembrie, de la ora 22.15, la Revelionul Starurilor 2018, prezentat de Dan Negru, la Antena 1, zece măști, una mai spectaculoasă decât cealaltă, vor apărea pe rând în fața vedetelor din platou și a telespectatorilor, care vor trebui să-și folosească intuiția și spiritul de observație ca să ghicească cine se ascunde în spatele lor.
Una dintre aceste măști va fi o… Maimuță din Planeta Maimuțelor'. Alura și aspectul măștii o vor face irezistibilă pentru Andreea Bănică, una dintre vedetele din platou, care o va săruta pasional în văzul tuturor.

Toată viața mi-am dorit să mă pup cu tine!', îi va mărturisi Andreea Bănică, care anul acesta a devenit mămică pentru a doua oară, persoanei din spatele măștii, după momentul demascării.
Cine este vedeta căreia Andreea Bănică, care este căsătorită cu Lucian Mitrea, îi face o asemenea declarație, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică, 31 decembrie, de la ora 22.15, în cel de-al 18 Revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1.


Citește și: EXCLUSIV/ Irina Columbeanu și-a cunoscut fratele vitreg. Anthony e fiul cel mic al lui Mister Pink


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cerere în căsătorie în timpul show-ului Deliei
Loading...
Comentarii