Cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion! Schimbarea e majoră

13 ianuarie 2016 08:07

„Matinalul” Răzvan Simion a format un cuplu extraordinar de frumos cu Diana, cea cu care a fost căsătorit foarte mulți ani și care i-a dăruit doi copii. mariajul lor s-a destrămat după ce s-a aflat că prezentatorul are o relație cu artista Lidia Buble.

În vara anului trecut, Răzvan Simion a fost în centrul atenției după ce s-a aflat că trăiește o poveste de dragoste cu cântăreața Lidia Buble.
Ulterior, prezentatorul de televiziune a anunțat că se desparte de femeia care i-a fost alături timp de 15 ani, soția lui Diana, cu care are doi copii.
Deși o perioadă nu s-au afișat împreună, Răzvan Simion și Lidia Buble formează acum un cuplu, iar recent au fost în vacanță în străinătate, unde s-au bucurat de intimitate departe de ochii curioșilor.
În timp ce fostul ei soț își trăiește intens povestea de iubire cu lidia Buble, fosta soție a „matinalului” își vede liniștită de viața sa, alături de cei doi copii.
După despărțirea de Răzvan, însă, Diana a mai slăbit și și-a schimbat și look-ul.

A optat pentru o tunsoare mai scurtă și și-a vopsit și părul. Dar se pare că îi merge bine, zâmbetul lui stând dovadă în acest sens.

Ce mesaj i-a transmis Răzvan după separare

„Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante ființe din viața mea, copiii mei. De ceva timp, drumurile noastre n-au mai fost aceleași și am hotărât că, cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor nostri, este să o luăm pe cărări separate. Într-un mod civilizat, discret, așa cum a fost viața noastră din spatele micului ecran și până în acest moment. Deciziile importante nu sunt niciodată ușor de luat, dar fiecare dintre noi și-a găsit puterea de a face ce a considerat că este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fără doar și poate centrul universului nostru și, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi să îl urmăm, ei vor avea întotdeauna dragostea și sprijinul părinților, al nostru, al amândurora”, spunea Răzvan Simion, pe pagina sa de Facebook în luna iunie a anului trecut, atunci când s-a aflat de relația sa cu Lidia Buble.

„Diana, m-ai învăţat să trăiesc altfel, să ascult mai atent, să citesc printre rânduri, m-ai învăţat că dragostea se poate transforma într-o prietenie sinceră şi de durată. Pentru toate astea am să-ţi mulţumesc în fiecare zi”
, mai afirma el la acea vreme.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro