MENIU CAUTĂ
02 Apr. 2017 16:21

Cum arată mama lui Tudor Turcu. Artistul o aniversează astăzi pe cea mai importantă femeie din viața sa

Distribuie

Cum arată mama lui Tudor Turcu. Tudor Turcu este rocker-ul, acum în vârstă de 35 de ani, care câștiga X Factor - sezonul 2, adică ediția din 2012. Este născut în Mediaș, în județul Sibiu, pe  5 martie 1982, și e pasionat de muzica si arte plastice.

De altfel, din anul 2000, a studiat desenul si pictura în cadrul Universității „Lucian Blaga' Sibiu, secția Restaurare și Conservare Opere de Artă, iar din anul 2007 este licențiat al Universitătii de Arte și Design Cluj-Napoca, secția Pedagogia Artei, scrie muziq.ro.

Pe plan muzical, Tudor o trupă, alături de alți doi prieteni, cu care cântă în cluburile din orașul său natal.

A intrat în lumea bună a muzicii, atunci când a câștigat ediția a doua a concursurlui musical X Factor, la Antena 1. Popularitatea astfel obținută, fiind deja numit Mick Jagger de România, l-a determinat să participle de trei ori, la la Selecția Națională Eurovision, în 2013, 2015, dar și anul acesta.

În urmă cu patru ani, a participat cu primul sau single, Hello', clasându-se pe poziția a șasea în finala națională Eurovision și obținând patru puncte din partea juriului și sase puncte în urma televotului.

Anul acesta, Tudor Turcu s-a calificat în preselecţia naţională Eurovision 2017, cu două piese: Limitless şi Walking în time, dar –  în finală – publicul a decis că Ilinca și Alex Florea vor reprezenta România la Eurovision 2017! Vezi cum s-a desfășurat finala Selecției Naționale Eurovision 2017.

Imediat după asta, Tudor Turcu, câștigătorul concursului X Factor 2012, a lansat noul single „Venin'.

În viața personal, Tudor Turcu are un motiv de bucurie și mândrie astăzi, de ziua mamei sale. Cu această ocazie, a marcat momentul printr-o postare emoționantă, pe pagina sa de Facebook. O fotografie cu el și mama sa, alături de mesajul Te iubesc MAMA! Si Mami va iubeste pe voi!'.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Sonia Argint Ionescu nu ascultă de soț, dar îi cere părerea
Loading...
Comentarii