MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 09:52

Cum arată Sorana Cîrstea în costum de baie. Probleme cu slipul pe un iaht

Distribuie

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea și-a etalat trupul în costum de baie. Sportiva a avut ceva probleme cu slipul pe un iaht, la Miami.

Sorana Cîrstea, care a fost învinsă în turul doi la Indian Wells de Venus Williams, se află acum la Miami, acolo unde peste câteva zile va avea loc un turneu de tenis.

Jucătoarea de tenis, care obișnuiește să posteze imagini sexy cu ea pe rețelele de socializare, a profitat din plin de vremea frumoasă de la Miami pentru a se relaxa, a se bronza și a face o plimbare cu iahtul.

Sorana Cîrstea, care ocupă poziția 35 în clasamentul mondial WTA, a ieșit la soare îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, care i-a pus foarte bine în valoare trupul atletic, cu forme foarte frumoase.

Sportiva a avut însă ceva probleme cu slipul în timpul plimbării cu iahtul, aceasta fiind surprinsă în timp ce încerca să-și lege cât mai bine șireturile din părțile laterale ale acestuia.

 

Cine este Sorana Cîrstea

 

Sorana Cîrstea, care a demonstrat că se pricepe și la handbal, s-a născut pe 7 aprilie 1990 la Târgovişte şi este una dintre cele mai talentate jucătoare de tenis de la noi din ţară.
Sorana a început să joace tenis la vârsta de patru ani, fiind iniţiată de părinţii ei, iar în 2006, la vârsta de 16 ani a devenit jucătoare profesionistă.
Ea s-a remarcat mereu, atât pe vremea când era junioară, dar şi ulterior. A fost lideră mondială la categoria sub 14 ani în 2003 şi a terminat a doua în Campionatul European pe echipe, în acelaşi an. În 2006 s-a clasat pe poziţia a şasea în clasamentul mondial ITF al juniorilor. Apoi, în 2009, după ce a ajuns în sferturile turneului de la Rolland Gaross și Los Angeles s-a clasat pe locul 23 în clasamentul WTA şi a devenit cea mai bine clasată tenismenă română de la acea vreme.


Citește și: VIDEO / Psiholog, despre iubita lui Dragnea: Este exact ce vrea un om în situația liderului PSD. Nu-l contestă, nu vorbește contra lui


 

Loading...
Comentarii