18 Ian. 2018 11:43

Cum a fost experiența de la Miss România pentru Andreea Marin. „Nu aveam pile, nu mă arătam dispusă să fiu drăguță ca să câștig simpatia cuiva” | FOTO

Distribuie

Andreea Marin a povestit cum s-a simțit pe vremea când avea doar 19 ani și participa la concursul Miss România.

Andreea Marin, care anul trecut a divorțat de cel de-al treilea soț al său, medicul turc Tuncay Ozturk, și-a încercat norocul în tinerețe și pe podiumurile concursurilor de frumusețe.

Andreea Marin, care a dezvăluit cât câștiga pe vremea când prezenta emisiunea „Surprize, surprize”, de la Televiziunea Națională,  a participat la concursul Miss România pe vremea când avea doar 19 ani.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Elle, vedeta explica cum a fost această experiență pentru ea.

„Sincer, nu mai mult decât o experiență de viață, am bifat-o, dar scopul meu nu era să cresc datorită calităților fizice, ci am ales altă cale: să construiesc învățând. Asta am și făcut, educația mea continuă, perfecționările de după Facultatea de Informatică, experiența de comunicare m-au adus în acest punct”, afirma Andreea Marin.

„Mi-am dat seama că nu e pentru mine și că nu e un drum ce mi se potrivește. Nu a fost deloc o plăcere să defilez pe scenă, nu mă simțeam deloc omul făcut pentru asta. Mintea mea își dădea seama că e subestimată în favoarea calităților fizice.

Trebuie să fiu cinstită și să spun că nu mi se potrivește o competiție de acest fel. Nu cunoșteam pe nimeni, nu aveam pile, nici nu mă arătăm dispusă să fiu drăguță ca să câștig simpatia cuiva care mi-ar fi oferit vreun avantaj în concurs. Cred că le eram chiar antipatică celor ce aveau altfel de așteptări :)”, mai spunea ea.


Citește și: VIDEO | Interviu cu Thomas K. Yazdgerdi, emisarul special al Statelor Unite pentru Holocaust. Extremismul câştigă teren în Europa


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Alina Pușcaș are planuri artistice pentru toată familia
Loading...
Comentarii