Cum se amuză Mihaela Borcea după izbucnirea războiului dintre Alina Vidican și Valentina Pelinel

06 ianuarie 2016 12:32

Vestea că Valentina Pelinel este însărcinată și ipoteza conform căreia tatăl copilului ar fi Cristi Borcea a încins spiritele. Cea mai afectată este Alina, soția fostului dinamovist.

Cea de-a doua soție a lui Borcea a ieșit la rampă, ieri după amiază, la o emisiune mondenă, unde a făcut un apel disperat către viitoarea mămică. ““Valentina, eu nu am soţ de lăsat! Nu m-am căsătorit ca să divorţez! Te rog să ne respecţi intimitatea şi familia şi nu uita că eu sunt Alina Borcea, soţia lui Cristi Borcea!”, a spus ea.
Nu la fel a procedat prima soție a întemnițatului, care, la acea vreme, a dat dovadă de o discreție incredibilă, deși divorțul s-a produs după mulți ani de căsnicie, iar la mijloc erau deja trei copii.
Iată că în timp ce Alina și Valentina au devenit protagonistele emisiunilor mondene, Mihaela Borcea își vede de afaceri și de familie, fără să se expună vreunui scandal mediatic. Fosta soție a lui Cristi Borcea a testat o aplicație de pe o rețea de socializare pentru a afla ce deviză o va caracteriza în acest an. După ce a văzut rezultatul, Mihaela a precizat: “Adevărat 100 % “. Prin urmare este de acord cu rezultatul generat de aplicație: Nu există problemă care să nu poată fi soluționată!”.
Cu această ocazie, prietenii virtuali au felicitat-o încă o dată pentru comportamentul exemplar de care a dat dovadă, reușind să își gestioneze corect problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului.
Foto: Facebook
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro