17 Aug. 2018 17:48

Cum se pregătește Cosmin Cernat pentru cel de-al doilea sezon Exatlon România. „Îmi fac temele”

Distribuie

Cosmin Cernat a dezvăluit cum se pregătește pentru cel de-al doilea sezon al show-ului Exatlon România. Prezentatorul competiției se antrenează și el din greu.

Postul de televiziune Kanal D va difuza un nou sezon al emisiunii Exatlon RomâniaPrima ediție a competiției care s-a desfășurat în Republica Dominicană a fost câștigată de Vladimir Drăghia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. Prezentatorul competiției, Cosmin Cernat, se pregătește și el intens pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii.

Așteptările mele pentru cel de-a doilea sezon Exatlon sunt uriașe! Deja toți cei care vor fi prezenți în Republica Dominicană, în postura de concurenți, au la ce să se raporteze. A fost un nivel al competiției foarte ridicat și cred că și noii concurenți vor da totul că să reușească acolo, pe traseele sportive.

Și eu mă pregătesc pentru Exatlon; din punct de vedere al pregătirii fizice, practic sport de cinci ori pe săptămâna – tenis, alergare, sală de sport. Profesional, îmi fac temele legate de fiecare traseu, de fiecare concurent în parte. Ceea ce am făcut în ultimii 25 de ani, când a fost vorba despre comentariu sportiv sau despre emisiuni, în general', a declarat Cosmin Cernat pentru kanald.ro.


Citește și: Mihai Șora, despre violențele din Piața Victoriei. „Sunt voci care încearcă să bagatelizeze acțiunea represivă din 10 august'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Alina Pușcaș are planuri artistice pentru toată familia
Loading...
Comentarii