15 Feb. 2018 13:19

Dani Oțil vorbește despre copil. “O să-l îmbrac în…”

Distribuie

Prezentatorul matinalului de la Antena 1, Dani Oțil, a vorbit despre copil. El a făcut declarații despre ce și-ar dori să facă cu acesta.

Dani Oțil, a cărui primă mare dragoste a fost o tânără pe nume Oana, nu are o iubită oficială, dar cu toate acestea se gândește la postura de tătic.

Dani Oțil, care a fost multă vreme în centrul atenției grație idilei pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu, a vorbit, la emisiunea matinală pe care o prezintă alături de Răzvan Simion la postul de televiziune Antena 1, despre cum va fi atunci când va avea un copil. El a afirmat că și-ar dori să aibă un băiat.

„Visul meu când o să am copii, în prima parte a vieții o să-l îmbrac în lucruri super ciudate. De exemplu, când se târâie o să îl îmbrac în ţestoasă, când învață să meargă greu îl îmbrac în Bambi, că îi mai scapă picioruțele.

Toate astea o să le folosesc împotriva lui când o să aibă 18 ani și o să vină cu o fată acasă și încearcă să o pupe după șifonier. O să îl fac de râs. O să zic: “ce bine că ai venit. Valentina,  ia un loc, să ți-l arăt pe mucosul acesta când făcea pe el””, a afirmat prezentatorul TV Dani Oțil.


Citește și: VIDEO | Laura Codruța Kovesi: „Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Asistăm la un festival disperat al inculpaților”


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, luni, 21 mai 2018. Taurii se ocupă de resurse și de administrarea lor
Loading...
Comentarii