DANIELA CRUDU, ÎNŞELATĂ de NILĂ. DECIZIA RADICALĂ pe care a LUAT-O focoasa brunetă

14 septembrie 2014 13:35

După mai bine de patru ani de iubire cu năbădăi, Daniela Crudu şi-a luat bagajul şi s-a mutat din casa în care a locuit cu fotbalistul Mihai Costea. Focoasa brunetă a aflat că Nilă o înşală cu o altă femeie.

Cruduţa şi Mihai Costea, ambii în vârstă de 24 de ani, au format un cuplu timp de aproape patru ani. Relaţia lor, pe cât de pasională pe atât de tumultoasă, s-a încheiat după ce vedeta a aflat că Nilă se iubeşte cu o altă femeie.

Foc şi pară pe iubitul ei, căruia i-a suportat toate capriciile, chiar şi comportamentul destul de violent, şi pentru care a renunţat la apariţiile sexy, Cruduţa s-a mutat înapoi în Ferentari.

De curând, Daniela Crudu chiar a renovat casa din Ferentari a tatălui ei. La momentul respectiv, ea le-a spus muncitorilor pe care i-a angajat să folosească pentru pereţi vopsea lavabilă în culori pastelate, iar în dormitorul ei, deasupra patului, să lipească oglinzi pe tavan. Ca să meargă treaba cât mai repede, ea personal a supravegheat muncitorii.
Daniela Crudu, BĂTUTĂ de Nilă pentru că era SEXY
Dan Capatos a făcut o mărturisire dureroasă în timpul emisiunii „Poftiţi pe la noi”, difuzată de Antena 1. Moderatorul emisiunii „Un show păcătos” a lăsat de înţeles, într-o discuţie cu Nea Mărin, gazda producţiei, că Daniela Crudu nu are tocmai o viaţă uşoară cu Mihai Costea, deşi ea vrea să demonstreze contrariul.
Prezentatorul „păcătos” i-a spus aprigului Nea Mărin că Nilă, iubitul Cruduţei, obişnuia să o lovească pe aceasta, pe vremea când era asistentă la el la emisiune, din cauza apariţiilor ei mai sexy. Aşa că, pentru a o proteja de furia fotbalistului, Capatos i-a sugerat lui Nea Mărin să nu îi impună Cruduţei apariţii prea provocatoare în timpul show-ului.
 
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro