MENIU CAUTĂ
15 Sep. 2018 16:54

Daniela Gyrofi dă detalii despre fetița ei. „Acuma se vrea cântăreață”

Distribuie

Cântăreața Daniela Gyrofi își dorește ca fiica sa să se concentreze pe învățat și să fie independentă și puternică atunci când va crește.

Daniela Gyorfi a afirmat că își dorește ca fiica ei, Maria, să fie independentă atunci când se va face mare. Artista a oferit amănunte despre micuță la emisiunea pe care Simona Gherghe și Alex Velea o prezintă la postul de televiziune Antena 1.
„E cu after school, cu karate, cu limba germană, că este clasă de germană. I-am explicat că cine are carte are parte. Trebuie să învețe. Vreau să fie o femeie independentă, puternică. Acuma se vrea cântăreață. Dansează, cântă, dar până să danseze și să cânte, trebuie să învețe. Eu vreau să se facă ce vrea ea”, a declarat Daniela Gyorfi.

În vârstă de 49 de ani, Daniela Gyorfi este una dintre cele mai senzuale artiste de de pe scena muzicală din România. În viața personală, Daniela Gyorfi formează un cuplu foarte unit împreună cu impresarul George TalCei doi au împreună o fetiță adorabilă, Maria.


Citește și: Efectele nevăzute ale pestei porcine. Fermierii din România acuză: Băncile au directive clare să nu ne mai dea credit!


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii