De când o fi pus ochii Pelinel pe Cristi Borcea? Uite-o în imagini, alături de Mihaela Borcea! | FOTO

06 ianuarie 2016 10:14

Încurcate sunt căile showbizului. Căsnicia ce i-a legat timp de şapte ani pe Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel s-a încheiat, oficial, în luna iulie a anului 2014.

În urmă cu un an a apărut zvonul potrivit căruia Borcea și Pelinel ar fi avut o „aventură”, dar imaginile stau mărturie că blonda ar fi pus de ceva vreme ochii pe Cristi Borcea

„Eu și Alina nu am fost prietenă niciodată. Pe Mihaela Borcea o știu de 1000 de ani. Cu ea nu ieșteam în cupluri în oraș. Am văzut-o o dată, de două ori, dar nu a făcut parte din grupul nostru”, a spus ieri Valentina Pelinel.

Aceasta a adăugat: „Mihaela a fost o doamnă și a rămas o doamnă”.

Imaginile în care Pelinel apare alături de Cristi Boureanu și de Mihaela Borcea sunt din 2010, cu un an înainte ca Cristi Borcea să se căsătorească cu Alina Vidican.
Totodată, Boureanu si Pelinel au fost prezenti la „petrecerea” organizată de Cristi si Mihaela Borcea cu ocazia divortului lor. Circa 100 de persoane au fost invitate de cei doi la vila pe care o dețineau în Pantelimon, după ce s-au separat oficial, in 2011
Ce urmează oare pentru Cristi Borcea?
Citește și: „Alina Borcea, declarație șoc: Valentina Pelinel a avut o relație cu Cristi și pe vremea când el era căsătorit cu Mihaela”

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro