02 Iul. 2018 07:38

De ce obiect nu se desparte Gina Pistol niciodată.“ Îmi vine să bag mult mai multe prostii în geantă”

Distribuie

De ce obiect nu se desparte Gina Pistol niciodată. Vedeta le-a mărturisit tuturor ce ascunde în geană și ce se găsește în permanență în ea.

„Nu o să vă arăt chiar tot. O mini trusă de machiaj, rimel, ceva de obraji, nu vă arăt tot că nu are rost.  Am două telefoane și am nevoie de o baterie externă. Vitamina c, am o tuse de vreo 3 săptămâni și nu scap de ea și eu consider că dacă port vitamina în geantă e suficient… de buze, balsam. Și o cremă pentru mâini și mai am portofelul, cardul și o pilă de unghii pentru că cel mai groaznic lucru e să agațe unghia, groaznic”, a spus Gina Pistol, potrivit Spynews.

Nu plec niciodată fără card, fără bani la mine, niciodată și fără cheia de la casă cred”, a mai spus Gina Pistol.  „Și geanta o schimb… O să mă vedeți că am perioade de 2-3 luni cu aceeași geantă, mie mi-e lene să schimb gențile pentru că cu cât este mai mare cu atât îmi vine să bag mult mai multe prostii în geantă și niciodată nu ți se pare că e suficient de mare, dar cam așa schimb gențiile, asta nu înseamnă că nu am genți, am genți  acasă, doar că nu le schimb foarte des, de lene”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol a muncit până la epuizare la filmările pentru noua emisiune de la Antena 1, Poftiți la nea Mărin', care va fi difuzată începând de duminică, 8 iulie. Frumoasa blondă, despre care se spune încă de anul trecut că ar fi iubita secretă a lui Smiley, ne-a dezvăluit la ce cazne a supus-o gazda show-ului estival, simpaticul, dar neînduplecatul Marin Barbu.

Citește și

REPORTAJ / Nea Vanea de la Mila 23 e supărat pe Ivan Patzaichin: „A uitat de părinții lui. Mormintele lor nu le găsești de buruieni' VIDEO

 

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 19 septembrie 2018. Scorpionii trag unele concluzii greșite
Loading...
Comentarii