DECIZIE ŞOCANTĂ luată de Cristi Borcea. Ce femeie va alege, după ce va ieşi din puşcărie | EXCLUSIV

05 ianuarie 2016 23:45

Flacăra scandalului ardea mocnit în momentul în care Valentina Pelinel a aruncat gaz pe foc anunţând că este însărcinată. Declaraţiile pe care soţia lui Borcea şi naşul Becali le-au dat în cursul zilei de ieri au demonstrat că toţi cei din preajma fostului dinamovist ştiau de mult de relaţia lui cu Pelinel, dar aşteptau să se stingă, nu să se consolideze prin naşterea unui urmaş.

Doar Valentina Pelinel nu a confirmat că pruncul care creşte în pântecele ei este al lui Cristian Borcea. În rest, soţia lui, naşul de cununie, apropiaţii, doar că nu au spus-o cu subiect şi predicat, ci au lăsat să se înţeleagă clar cum stau lucrurile. Dacă toată această telenovelă în care virilitatea lui Borcea este pe toate gardurile a ajuns la urechile publicului abia acum două zile, protagoniştii ei şi anturajul lor se luptă cu “scrierea” ei de ani buni. În aceste condiţii, nu a fost nevoie decât de un pretext – iar cel oferit de sarcina Valentinei şi de reacţia Alinei, care a atacat-o scurt şi necruţător numind-o “stearpă” şi “femeie uşoară” a fost aproape genial – pentru ca detalii cel puţin interesante să iasă la iveală. Conform zvonurilor care răzbat din cercul de prieteni al lui Borcea, vestea sarcinii Valentinei a ajuns întâi în casa întemniţatului. Se pare că acela ar fi fost momentul de la finalul anului în care Alina a mers la închisoare pentru o confruntare cu soţul infidel.
Confirmare la vorbitor
Reacţia pe care a avut- o la ieşire, atacându- şi rivala în termeni suburbani, ar fi fost generată, spun aceleaşi comentarii, fix de confirmarea pe care a primit-o la vorbitor. Mai mult, îndrăzneţii vorbesc şi despre un plan al lui Borcea în ceea ce o priveşte pe Valentina, cu care Alina ar fi fost pusă în temă şi care ar putea explica faptul că aceasta din urmă a fost dispusă chiar să iasă la rampă (n.r. – ieri a fost invitata lui Măruţă la PRO TV), pentru prima oară în viaţa ei şi fără acceptul soţului, ca să-i declare război însărcinatei. Mai pe şleau, se vorbeşte că Borcea i-ar fi promis Valentinei, după ce aceasta l-ar fi rugat să-şi asume relaţia şi copilul măcar cât va sta în închisoare, ca să nu o facă de râs, că după eliberare o va părăsi pe Alina şi va trăi cu ea la Miami. Ieri însă, Alina a spus răspicat că nu va renunţa la soţul ei pentru nimic în lume. “Nu avem planuri de divorţ. Am discutat. Ne iubim enorm”, a punctat ea strategic.

Alina i-a aruncat mănuşa


Provocată de Cătălin Măruţă să-i transmită un mesaj rivalei Valentina Pelinel, Alina Borcea a înfipt privirea în cameră şi a rosit apăsat: “Valentina, eu nu am soţ de lăsat! Nu m-am căsătorit ca să divorţez! Te rog să ne respecţi intimitatea şi familia şi nu uita că eu sunt Alina Borcea, soţia lui Cristi Borcea!”. Într-o scurtă caracterizare a rivalei însărcinate, Alina a lăsat la o parte diplomaţia: “Valentina e în stare de multe lucruri. Am simţit că este o femeie periculoasă”.

Naşul a interzis-o în anturaj


Cum era de aşteptat, Gigi Becali (foto) a arătat şi public că întreaga situaţie nu este pe gustul lui. Adevărata lui reacţie însă s-a produs în sânul familiei unde, când a aflat de sarcina Valentinei, patronul Stelei a luat foc. “Nimeni din anturajul ăsta nu o are la suflet pe Valentina. Nici Gigi”, spune un apropiat al lui Borcea, care susţine că mulţi i-ar fi cerut să avorteze. Supărat foc, naşul Becali i-ar fi cerut şi el lui Borcea să-şi vadă de familie că-l bate Dumnezeu, iar în ceea ce o priveşte pe Valentina, i-ar fi transmis că nu are ce căuta în preajma lui şi a familiei lui şi să se ducă să stea cu Cristi la puşcărie dacă îl vrea aşa mult. Asta în timp ce, zilnic, o consiliază şi o consolează pe Alina, care nu mai are lacrimi să-şi plângă durerea.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro