16 Sep. 2014 12:20 Alina Dan

Denisa Botcari DĂ CĂRŢILE PE FAŢĂ. Sub ochii Cruduţei POVESTEŞTE CUM S-A CUPLAT cu Nilă

Distribuie

Fotbalistul ducea o viaţă triplă: Daniela era oficiala, la Râmnicu Vâlcea se iubea pe ascuns cu o blondă, agreată de părinţii lui, iar Denisa Botcari este cireaşa de pe tort. Aceasta din urmă a vorbit, aseară, la Antena 1, despre aventura cu Mihai Costea.
„L-am cunoscut la un club zilele trecute. Eu nu ştiam cine e. Am întrebat o prietenă, după ce am plecat din club. Din pură întâmplare am stat la aceeaşi masă cu el şi l-am călcat pe picior în timp ce dansam şi am schimbat priviri la club, destul de multe„, a povestit cu seninătate blonda, sub ochii Danielei, care aruncau numai săgeţi.
Dar idila celor doi nu s-a oprit doar la un flirt din club. Denisa a mai povestit că a făcut schimb de numere de telefon cu iubitul Cruduţei şi a i-a dat acestuia de înţeles că nu are de gând să-i cedeze cu una cu două.
I-am spus că nu sunt pasăre de noapte şi nici nu fac vizite nocturne. Aşa că ne-am întâlnit a doua zi„, a mai povestit Denisa.
De întâlnit s-au întâlnit tot la ceas de seară, la un hotel, la Râmnicu Vâlcea. „Nu e greu să aranjezi o escapadă. A făcut el toate aranjamentele, eu nu am mişcat un degeţel. M-a aşteptat undeva pe drum şi m-a luat el cu maşina. De acolo m-a cazat undeva. Ne-am cazat undeva”, s-a corectat repede blonda.

„Nu am avut o relaţie cu el, nu am avut de gând să am o relaţie. Am ieşit o dată ca să îl cunosc, să ştiu şi eu ce e de capul lui. A doua zi m-am trezit într-un trio din care nu vreau să fac parte şi mă simt prost faţă de Daniela”, a încheiat Denisa Botcari.

Comentarii