DESPĂRŢIRE-BOMBĂ în SHOWBIZUL ROMÂNESC. Oana Lis, mai hotărâtă ca niciodată: „DIVORŢEZ de VIOREL”

25 septembrie 2014 04:24

Oana Lis este foc şi pară pe soţul ei, care a fost surprins negociind o partidă de sex cu o prostituată. Supărată la culme pe faptul că Viorel i-a fost infidel, blondina a decis să divorţeze.

Faptul că este mai în vârstă şi bolnav pare să nu mai conteze pentru Oana Lis (35 de ani), care a luat o decizie radicală: va divorţa de cel care îi este soţ încă din 2009. Blondina este supărată la culme pe fostul edil al Capitalei (70 de ani), după ce acesta a fost surprins în timp ce negocia o partidă de sex cu o prostituată.
Cu lacrimi în ochi, Oana a declarat la emisiunea Acces direct, de la Antena 1, că a hotărât să-şi părăsească soţul.
„În loc să îl înşel eu, că sunt tânără şi aş avea toate motivele, mă înşală el? Sunt hotărâtă să divorţez, să se descurce singur”, a declarat Oana Lis, la Antena 1.

INFIDELITATEA le-a PUS din nou CĂSNICIA PE BUTUCI

Nu este prima dată când Oana Lis decide să se despartă de Lis din cauza infidelităţii. Acum doi ani, blonda a încercat să pună capăt mariajului şi chiar a ajuns destul de departe cu acest plan, depunând actele de divorţ, la tribunal şi angajându-şi un avocat. Pe atunci, pe Oana o deranja, ca şi acum, că soţul ei avea ochi şi pentru altele, iar diferenţa de vârstă părea să fie un motiv înetemeiat pentru a rupe relaţia. Avocatul Oanei spunea la acel moment că, în urma divorţului, actuala soţie a lui Viorel Lis doreşte să primească despăgubiri băneşti.
„Doamna Lis îşi acuză soţul de relaţii extraconjugale, iar, dacă judecătorul va decide că vina îi aparţine exclusiv lui Viorel Lis, ea intenţionează să îl oblige pe fostul soţ la plata unor despăgubiri, pe baza Codului Civil aflat acum în vigoare. Articolul 388 din Codul Civil prevede ca soţul reclamat să ceară de la soţul vinovat despăgubiri. Asta numai dacă se desface căsătoria din culpa exclusivă a pârâtului. Am specificat, dar nu am stabilit încă un cuantum, dar despăgubirile vor fi, cu siguranţă, băneşti”, explica apărătorul de atunci al Oanei.
Viorel şi Oana s-au cunoscut în urmă cu 16 ani. La momentul respectiv, Oana era studentă şi făcea practică la Primăria Capitalei, unde Viorel Lis era edil şef, mandatul său ţinând din 1997 până în 2000.
Cei doi s-au căsătorit civil în 2009, iar religios în 2011 şi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc.
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro