Detox ca la cartea… Hollywoodului | Corina a urmat rețeta celebrei Beyoncé

18 ianuarie 2016 21:45

Corina nu se numără printre vedetele care fac rabat la mâncare, mai ales la evenimente speciale. După vacanţa în Ardeal, la părinţii ei, vedeta a luat măsuri pentru sănătate şi un look de invidiat.

Nu şi-a refuzat nici o poftă, iar sarmalele, jumările şi prăjiturile consumate de sărbători şi în perioada de după au determinat-o să facă schimbări radicale. “La întoarcere, m-am gândit că n-ar fi rău pentru sănătatea mea, să fac un detox ca la carte. Este, de fapt, celebra reţetă pe care a urmat- o şi Beyoncé”, a declarat, pentru Libertatea, Corina.
Aleargă în pădure
Practic, ea a consumat în fiecare zi, timp de aproximativ o săptămână, 2 l de apă plată, cu 8 lămâi stoarse, două linguri de miere sau sirop de arţar şi două linguri rase de piper Cayenne. “În ultimele două zile se pot mânca şi 150 g orez integral, fiert, fără sare. Apoi, o zi cu 3 porţii de sare amară, un suc de grepfrut cu ulei de in sau ulei de măsline”, ne-a dezvăluit artista “meniul”. Corina vrea să aibă o condiţie fizică de invidiat, mai ales că se pregăteşte să filmeze un nou videoclip pentru următorul single. Prin urmare face antrenamente la sală sub supravegherea antrenorului, dar şi singură, în aer liber. “Alerg în pădure, de exemplu, unde ştiu sigur că am sursă inepuizabilă de oxigen”, a precizat ea.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro