DIANA, fiica lui ADRIAN ENACHE, NU ARE VOIE SĂ FACĂ DUŞ! Ce îi FACE MAMA EI, ca să-i asigure IGIENA?

29 iulie 2014 04:18

Din cauza rănilor suferite după ce a fost înjunghiată de portarul blocului unde locuieşte tatăl ei, Diana Enache are impuse o serie de restricţii din partea medicilor. Rănile destul de adânci de la mâini, piept şi abdomen mai au nevoie de timp de vindecare, iar până atunci doctorii i-au interzis brunetei să facă duş. Aşa că fata de 17 ani este ştearsă zilnic de mama ei cu şerveţele umede.

Viaţa Dianei Enache s-a schimbat radical în ultimele săptămâni, în aşteptarea vindecării rănilor de pe mâini, piept şi abdomen, făcute de portarul libanez Ali care a înjunghiat-o, în încercarea de a o viola.
Adolescentei în vârstă de 17 ani i-au fost impuse destul de multe restricţii de către medici. Astfel, fata nu are voie să spele, iar mama ei este cea care o ajută să îşi facă igiena, curăţând-o cu şerveţele umede, până săptămâna viitoare Mai mult, fata nu are voie să afcă nici un pic de efort, să cânte sau să se expună la soare.
„Diana e mai bine acum, medicii i-au scos firele şi urmează tratamentul. Deocamdată nu-şi poate folosi mâinile pentru că sunt amorţite, de abia le simte, şi poate face doar mişcări uşoare. Nu poate scrie, ci doar să tasteze pe ecranul telefonului. Nu are voie să facă niciun efort, nici măcar să cânte. Ea voia să revină la sala de sport. Nu se pune problema unei vacanţe, pentru că poate face plajă doar la picioare. Din cauza rănilor de pe corp, nu se poate expune la soare. Până se vor cicatriza rănile vor mai trece vreo două luni. De abia de săptămâna viitoare va avea voie să facă duş. Până acum şi-a menţinut igiena cu ajutorul şerveţelelor umede. Rănile deschise au fost pe tot pieptul, sub sâni şi la torace. Am găsit o cremă premiată la Salonul de Inventică de la Geneva, care în trei luni vindecă fără să lase cicatrice. E tânără şi i se va reface pielea, dar cel mai important e să îşi revină mental, pentru că şi acum mai revede clipele acelea de groază. Merge la psiholog şi mai iese din când în când la plimbare cu colegele, că nu poate sta doar în casă”, a adăugat cântăreţul”, a povestit Adrian Enache pentru ziarulring.ro.
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro