Doinița Oancea, pusă într-o situație jenantă. Ce i s-a întâmplat vedetei

21 aprilie 2017 17:10

Doinița Oancea, pusă într-o situație jenantă. Actrița a povestit prin ce întâmplare neplăcută a trecut.

Donița Oancea, care a fost protagonista unui pictorial incendiar, este o cunoscută actriță de telenovele de la noi. Vedeta a avut parte, zilele acestea, de o pățanie despre care a simțit nevoia să le povestească și amicilor ei de pe rețelele de socializare.

Ea a primit un pachet de produse cosmetice și i s-a cerut să devină vânzătoare a acestora. În momentul în care a refuzat, vedeta, care a împlinit 34 de ani în februarie, a avut parte de un răspuns care a șocat-o.

 

Doinița Oancea, pusă într-o situație jenantă. I s-a cerut să trimită produsele înapoi

 

„Deci…un domn reprezentant de la o anumită firmă importatoare de produse cosmetice îmi trimite un mail prin care îmi cere o adresă la care să îmi trimită niște produse spre testare.
Domnul dorea și o colaborare, mi-a spus într-un alt mail ! Variantele erau simple: barter, să devin vânzătoare a produselor sau să fiu ceva mai mult de atât și anume „unica vânzătoare” pe București ! ???
Când i-am răspuns diplomat că aceste variante nu mi se potrivesc , am primit un mail prin care mi s-a spus că vom ține legătura pentru orice alt tip de colaborare și că sunt rugată să TRIMIT PRODUSELE ÎNAPOI !
Mă întreb dacă aceste produse vor mai fi trimise și altor persoane ! ???
#feelingsocata”, le-a împărtășit Doinița Oancea celor care îi urmăresc activitatea pe internet.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro