14 Dec. 2017 12:00

EXCLUSIV/Doliul Național i-a tăiat șansa lui Marcel Pavel să-și colinde fanii! Spectacolele de Crăciun anulate s-au transformat în concerte de ”An nou”

Distribuie

Zilele de doliu național i-au luat șansa lui Marcel Pavel să-și colinde publicul înaintea Crăciunului. Artistul a fost nevoit să schimbe tot repertoriul pe care urma să-l prezinte înaintea marii sărbători creștine (15-16 decembrie, spectacolele ”O ce veste minunată”) și a mutat concertele pe 27-28 decembrie, an același loc, Circul Globus (”Concert de anul nou”).

Planurile solistului de a prezenta un spectacol muzical grandios la care a muncit și repetat o lună întreagă s-au schimbat radical. Artistul a pregătit multe colinde acompaniat de băieții săi- Sasha Pavel-pian, Richard Pavel-pian, alături de sora sa, solista Gina Pavel și frații artistului, Miki Pavel-voce și George Pavel-saxofon, de asemenea, alături de Monica Anghel, Sanda Ladoși, Nicoleta Matei, Corina Chiriac, tenorii Vlad Miriță și Andrei Lazăr, soprana Alis Fainița.

Însă, cum spectacolele și-au găsit noi date, după Crăciun, întreaga suită de colinde s-a contramandat pentru anul viitor și au fost stabilite noi melodii dedicate sezonului și noului an. Alături de marea familie de artiști Pavel, vor mai cânta Corul de copii 'Sunetul muzicii',Corul 'Accoustic' dirijat de Daniel Jinga, Ionel și Andrei Tudor și Orchestra Metropolitană București. Întreg conceptul artistic va fi îngrijit de regizorul Petre Năstase. Biletele vândute rămân valabile pentru noile date anunțate.

 

CITESTE SI:EXCLUSIV/ Filmul celor două atacuri de la metrou. Tânăra ucisă a încercat să se salveze, dar a fost lovită cu picioarele în cap

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Andreea Bălan a descoperit secretul unei căsnicii fericite
Loading...
Comentarii