MENIU CAUTĂ
23 Noi. 2017 19:44

Draga Olteanu-Matei, după moartea Stelei Popescu. „Când îmi va veni rândul, sper să nu mă uite nici pe mine lumea”

Distribuie

Draga Olteanu-Matei a vorbit și ea despre dispariția colegei sale de breaslă, Stela Popescu.

Anunțul morții legendarei actrițe Stela Popescu a îndurerat întreaga Românie. Stela Popescu a încetat din viață joi, 23 noiembrie, la vârsta de 81 de ani.

Renumita actriță Draga Olteanu-Matei este și ea profund îndurerată de dispariția colegei sale de breaslă.

„Am ţinut una la alta foarte mult. De câte ori avea spectacolele, mergeam să o văd. Analizam împreună piesele în care jucam. Era ca o boltă de stele, şi-a meritat numele.

O să o ducem în suflet mereu. Nu o să o uităm niciodată. Când îmi va veni rândul, sper să nu mă uite nici pe mine lumea. Cred că trebuie spus adevărul despre ea.

Un adevăr fără cusur, Stelei ar trebui să i se ridice o statuie sau un bust în holul teatrului. Mie îmi e greu să mă adun acum. Să o ţină Dumnezeu în lumină” a declarat Draga Olteanu-Matei la Antena 3.

„Era o admiraţie reciprocă, când Stela a plecat la Braşov să joace acolo şi venea la Bucureşti, eram nelipsită. Nu cred că există un coleg care să nu o fi iubit, să nu o fi admirat şi stimat pe Stela Popescu. Ea nu s-a plâns niciodată, nu a ştiut nimeni că e bolnavă de ceva.

Era o luptătoare, o femeie puternică, dădea putere şi celorlalţi din jurul ei. Era un om extraordinar, cu adevărat o stea strălucitoare”, a mai spus Draga Olteanu-Matei la un post de televiziune despre Stela Popescu, a cărei viață a fost plină de neprevăzut.


Citește și: Cum arată fiica adoptivă a Stelei Popescu. Este fata biologică a cumnatului ei | FOTO


 

Loading...
Comentarii