MENIU CAUTĂ
26 Iul. 2017 10:45

Elena Merișoreanu, despre moartea Denisei Manelista. „Nu am putut să o văd”

Distribuie

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu a vorbit despre Denisa Manelista, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Elena Merișoreanu nu a putut să meargă la înmormântarea Denisei Răducu, al cărei nume de scenă era Denisa Manelista.

Cu toate acestea, soțul artistei a fost prezent la nefericitul eveniment. Elena Merișoreanu a vorbit despre Denisa Manelista, care a încetat din viață duminică 23 iulie, în cadrul unui interviu pe are l-a acordat pentru emisiunea prezentată de Mihai Morar la Antena Stars.

„O seară tristă. Astăzi a plouat… Eu ca mamă, ca bunică, regret din suflet. Am cunoscut-o la emisiunile voastre. Am cunoscut-o la filmări, la spectacole. Nu am fost prietenă cu ea. Regret că a plecat prea devreme dintre noi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Familia va trece cu greu peste această tragedie care s-a abătut asupra lor. Nu am putut să o văd”, a declarat Elena Merişoreanu.

„Mie îmi place să păstrez omul în memorie aşa cum o ştiu eu. Dumnezeu să-i presare spre ceruri cu tot ce e mai frumos, să aibă cale luminată în Ceruri. Era în plin ascensiune, era un copil minunat, dar asta e. Poate a iubit-o Dumnezeu mai mult decât noi pământenii. Soţul meu a fost la înmormântare”, a mai spus binecunoscuta interpretă de muzică populară.


Citește și: EXCLUSIV/ Vedetele se sparg în fițe la Mykonos. Delia și fostul ginere al lui Băsescu frecventeză cluburi unde șampania ajunge la 125.000 de euro


Loading...
Comentarii