MENIU CAUTĂ
31 Oct. 2017 14:16

Elena Udrea, probleme la aeroport. „Tocmai am fost coborâți din avion”

Distribuie

Elena Udrea a trecut prin momente extrem de neplăcute. Ea și ceilalți pasageri au fost obligați să coboare din avionul care se îndrepta spre Timișoara.

Elena Udrea, care săptămâna trecută a participat la nunta anului care a avut loc în Maramureș, a avut parte de un incident la aeroport.

Aceasta a explicat ce s-a întâmplat și prin ce a fost nevoită să treacă.

 „În timp ce poporul abia mai respiră sub avalanșa de breaking news-uri despre justiție', sufragerii', comisii de anchetă a anchetatorilor, abuzuri, dezvăluiri bombă etc., chestii care sunt deja brand național pentru noi precum telenovele pentru brazilieni, țara merge din ce în ce mai bine!
 Spre exemplu, tocmai am fost coborâți din avionul de Timișoara după ce acesta rula deja pe pista pentru decolare, deoarece ceva e defect la o roată!!! Ok, o să luăm alt avion, cu puțină șansă poate chiar unul bun.
?
 Sâmbătă, avionul cu care am zburat la Cluj a întârziat cu noi cu tot urcați deja, pentru că nu avea echipaj.:))))) Pasagerii, clienți obișnuiți ai Tarom, comentează că e deja frecvent să ți se întâmple așa ceva. Deci, pare că Tarom, precum multe altele în țară, merge din ce în ce mai bine.
 În curând probabil avioanele vor opri la mijlocul drumului pentru că li se va termina cherosenul, călătorii vor învața să se descurce fără cabin crew, vor ghida pilotul la aterizare folosind oglinzile de poșetă ale doamnelor, ba chiar vor trebui să și piloteze atunci când nu va există echipaj etc.
 Ce noroc pe noi că avem un Sistem de forță care a adus în ultimii ani atâta prosperitate românilor cu lupta anticoruptie' cu care ne ține ocupați și care nu-i așa, e menită să salveze România!??
 #cinemairezista”, a povestit Elena Udrea, care a cerut să fie achitată în dosarul „Gala Bute”.


Citește și: EXCLUSIV/ Fiica ucigașului Mihaelei Runceanu, totul despre povestea de dragoste interzisă dintre părinții ei


 

Loading...
Comentarii