12 Oct. 2017 12:00

EXCLUSIV/ Adela Popescu i-a stricat lui Radu Vâlcan surpriza de a o cere de nevastă. Destăinuiri despre un moment…penibil

Distribuie

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de 7 ani, iar, la finalul verii, au sărbătorit 2 ani de căsătorie. Momentul în care acesta s-a hotărât să o ceară în căsătorie a fost pregătit în detaliu, însă ea s-a prins și lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Cei doi îndrăgostiți au dat dovadă de discreție maximă încă din momentul în care și-au dat seama că nu mai pot să fie doar simpli colegi pe platourile de filmare ale serialelor de la Acasă TV. Și ca să fie siguri că nimeni și nimic nu le va strica legătura care se înfiripa în urmă cu 7 ani, prezentatorul TV a decis să o scoată pe Adela Popescu din țară. Nu, nu au plecat într-o vacanță, ci doar într-o mică escapadă în țara vecină.

Filmam împreună și încercam eu ușor, ușor să o asediez' cu mesaje, cu o altfel de atenție în afară celei care era prezentă ca simpli colegi. Nu știam exact cum stăm, încotro o să meargă relația. Era un moment al nostru, special, prima întânire – să ne ferim de ochii presei și ne-am dus la Ruse în Bulgaria. <> Și am fost la Ruse, a fost foarte mișto, pentru că pe podul prieteniei era destul de aglomerat, era bară la bară. Am avut foarte mult timp să stăm de vorbă. A fost foarte frumos', ne-a dezvăluit Radu Vâlcan debutul poveștii lor de dragoste.

A cerut-o de nevastă în locul în care au bifat prima întâlnire

Radu Vâlcan și Adela Popescu și-au unit în secret destinele după 5 ani de relație. Deși prezentatorul TV și-a dorit ca momentul dăruirii inelului să se desfășoare într-un loc cu semnificație pentru ei, nu a reușit să își după planul la bun sfârșit. Și asta pentru că iubita lui s-a prins de schemă' și el nu a mai apucat să îngenuncheze în fața ei.

Am cerut-o în căsătorie, tot acolo, la Ruse, în același loc în care a avut loc prima noastră întâlnire. Nu am avut timp, pentru că începeam să am emoții și ea și-a dat seama de ce o chem acolo. Și zice: <>, << Ce să zic?>>, <>, << Ce să scot?>>,<< Scoate inelul!>> A fost mișto!', a declarat, pentru Libertatea, Radu Vâlcan.

Vrea o echipă de fotbal

Deși lucrează la televiziuni diferite – Radu la Antena 1, iar Adela la Pro TV, cuplul a fost luat la pachet pentru un proiect . Cei doi și-au împrumutat vocile unor personaje animate din pelicula My Little Pony: Filmul'. Înconjurat de mulți copii la avanpremieră, Radu Vâlcan a recunoscut că îi place meseria de părinte și că își dorește ca fiul lor, Alexandru, să nu crească singur.

3 copii ne dorim. Mie mi-ar plăcea să avem cât mai mulți, minim 2, maxim cât s-o putea, nu știu, facem echipă de fotbal. Îmi doresc pentru Alexandru o surioară, o fetiță ar fi ideal, vedem', ne-a mărturisit Radu Vâlcan.

Foto: Facebook

CITEȘTE ȘI:

L-a monitorizat înainte să-l ia de bărbat! Habar nu are Radu Vâlcan la ce teste l-a supus Adela Popescu | VIDEO EXCLUSIV

Loading...
Comentarii