EXCLUSIV/ Blestemul lui Ștefan Stan! S-a despărțit de toate iubitele din cauza telefonului mobil

06 martie 2016 23:18 De: ,

Cântărețul Ștefan Stan a avut mereu priză la reprezentantele sexului frumos, însă nu a reușit niciodată să aibă o relație liniștită, fără certuri zilnice și fără reproșuri.

stefan_stan_iubita.jpg

După o căsnicie eșuată și două logodne terminate înainte de a fixa data nunții, Ștefan Stan a ajuns la concluzia că nu-și va găsi nicio femeie după bunul plac. Niciuna dintre iubite nu a avut încredere deplină în el și a căutat motive de gelozie. Cu toate că știau de la început despre Stan că este un mare crai, acestea nu s-au abținut să-i controleze telefonul mobil și să caute apeluri și mesaje de la alte domnișoare. Chiar dacă cele mai multe conversații erau de la admiratoarele lui, care-și arătau simpatia față de el, inevitabil se ajungea la ceartă.

andreea_mantea_stefan_stan_impreuna_01.jpg

Mantea era cea mai posesivă

Atât Didi, ultima lui logodnică, cât și Andreea Mantea aveau o mare problemă cu faptul că Stan primea încontinuu mesaje. Deși cântărețul încerca să le explice că nu există nimic între el și respectivele tinere, niciuna dintre logodnice nu părea să înțeleagă. Cea mai obsedată de telefonul mobil al lui Ștefan, dar și de profilul lui de pe paginile de socializare era Andreea Mantea. Bruneta îi cerea zilnic telefonul la controlat și chiar încerca în paralel să facă pe detectivul. Și cum cine caută, sigur găsește, în timpul logodnei, Ștefan chiar a călcat strâmb și și-a dat întâlnire cu una dintre admiratoarele lui înfocate, aventură de care Mantea a aflat imediat.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro