EXCLUSIV/ Cristina Dorobanțu n-a câștigat „Bravo, ai stil”, dar a devenit cunoscută până în America. Asaltată pe străzile și magazinele din L.A.

12 ianuarie 2017 10:00

Cristina Dorobanțu a ajuns până în finală însă nu a reușit să câștige titulatura de „cea mai stilată femeie din România”. Cu toate acestea a devenit cunoscută. Cristina de la „Bravo, ai stil” a ajuns să fie recunoscută chiar și pe străzile din Los Angeles.

cristina dorobantu america

Cristina a pierdut „la mustață” finala emisiunii de stil, însă a devenit mult mai cunoscută față de celelalte finaliste. Dovadă că tânăra nu este recunoscută doar în România, ci peste hotare. Aflată în vacanță în America, mare i-a fost suprinderea când a auzit că este strigată pe stradă sau că în magazine, vânzătoarele veneau direct la ea. Cristina a ales să petreacă Revelionul în State și nu s-a gândit nicio clipă că își va întâlni admiratoare tocmai acolo. S-a înșelat, căci, în cele două săptămâni de vacanță, Cristina a făcut o sumedenie de poze cu fanii, a stat de vorbă cu ei și chiar a primit cadouri.

cristina dorobantu fane

Cristina de la „Bravo, ai stil” a plecat în vacanță cu iubitul

Aflată în vacanță cu iubitul ei, Cristina l-a scutit de o parte din cheltuieli. În magazinele unde vânzătoarele erau românce, telespectatoare fidele a emisiunii de stil, Dorobanțu a primit discount-uri din partea lor, mostre de produse pentru îngrijire corporală, dar și alte cadouri.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro