EXCLUSIV/ Ce cară Delia în bagajele de vacanță de zeci de kilograme. Și-a dus perucile în mijlocul oceanului

20 martie 2017 23:30

Ori de câte ori pleacă în vreo vacanță, Delia renunță la extensiile de păr și peruci, tocmai pentru a-și lăsa podoaba capilară să se renegereze. Totuși, minunea nu ține pe toată perioada concediului, căci Delia cară după ea bagaje de zeci de kilograme, în care dosește tot soiul de peruci.

În vacanțe, Delia renunță la extensiile și perucile pe care le poartă la emisiuni, la aparițiile media sau în concerte, în ideea de a-și regenera podoaba capilară, dar și pentru că nu se pretează cu mediul unde alege să călătorească. Cu toate acestea, nu se desparte complet de ele. De curând, cântăreața și-a cărat perucile tocmai în Sri Lanka, Asia de Sud, acolo unde a plecat cu soțul ei, Răzvan Munteanu. Delia și-a dus cosițele-accesoriu până în mijlocul oceanului, nu pentru a se aranja pentru băștinași, ci pentru a realiza câteva ședințe foto și filmulețe. Se știe prea bine că de câțiva ani, Răzvan regizează majoritatea clipurilor Deliei, așa că, ori de câte ori sunt într-o vacanță exotică, profită de peisajele pe care le întâlnesc și trag câteva cadre.

Delia își cară bagaje în fiecare vacanță

Pentru aceste filmări Delia nu poate apărea 100% naturală, dat fiind faptul că podoaba ei capilară nu este una perfect sănătoasă, demnă de arătat, așa că perucile sunt cea mai bună soluție. Chiar dacă nu este însoțită de vreun hair-stilist, Delia reușește să le facă singură să arate bine. Ce-i drept, nu numai că experiența își spune cuvântul, dar artista nu realizează fel și fel de coafuri, ca cele pe care le afișează în concerte, ci preferă stilul natural. Dacă în Sri Lanka nu a apelat la ajutorul lor, o dată ajunsă în Maldive, Delia a dat iama în ele pentru ca Răzvan să-i facă vreo două filmulețe numai bune de inclus, la un moment dat, în vreun clip muzical sau de prezentare.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro